BölgeHaber Girişi : 20 Temmuz 2011 14:44

Eskirimde bir şampiyonluk bir ikincilik!..

Eskirimde bir şampiyonluk bir ikincilik!..
Antrenör Mehmet Ali Dayanç yönetimindeki eskrimciler başarılı sonuçlara imza atmaya devam ediyor.

Erzurum Ajans-Antrenör Mehmet Ali Dayanç yönetimindeki eskrimciler başarılı sonuçlara imza atmaya devam ediyor. Eskrimciler bu kez Çanakkale’den bir altın bir gümüş madalya ile döndü.

Erzurum Gençlikspor’un başarılı eskrimcileri madalyaları toplamaya devam ediyorlar. Aynı zamanda Milli takım antrenörü olan Mehmet Ali Dayanç yönetimindeki eskrimciler Çanakkale’den bir altın bir de gümüş madalya ile Erzurum’a dönmeyi başardı. Eskrim Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 16-17 Temmuz 2011 tarihlerinde Çanakkale’de yapılan Süper Minikler ve Minikler Epe Açık Turnuvasına değişik illerden 35 sporcu katıldı. İki sporcu ile turnuvaya katılan Erzurum eskrimde iki madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Turnuvada Onur Kadıoğlu birinci olarak altın madalya kazanırken, Kaan Civelek de ikinci olarak gümüş madalya aldı.

FİNALİ İKİ ERZURUMLU OYNADI

Çanakkale’de adeta bir tarih yazarak, rakiplerini bir bir yenen Erzurumlu iki sporcu finalde birbirinin rakibi oldu. Erzurumlu iki eskrimcinin final mücadelesi nefesleri kesti. Oldukça çekişmeli geçen maçtan sonra galip gelen Onur Kadıoğlu birinci olurken, Kaan Civelek ikinci oldu. Antrenör Mehmet Ali Dayanç, “Büyük bir gurur yaşadım. Finalde iki sporcum karşı karşıya geldi. Sonuda Onur Kadıoğlu, Kaan Civelek’i 10-6 mağlup ederek şampiyon oldu. Kaan ise ikinci oldu. Hem altın madalyayı, hemde gümüş madalyayı Erzurum’u getirdiğimiz için mutluyuz. Üç sporcu ile gitseydik, belkide üç madalya ile Erzurum’a dönerdik. Müsabakalarda başarılı olan iki sporcumu da tebrik ediyorum ve başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.