BölgeHaber Girişi : 01 Mayıs 2011 15:48

ESK Başkanı Hüseyin Akal güven tazeledi!..

ESK Başkanı Hüseyin Akal güven tazeledi!..
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Doğu Bölge Birliği Başkanı Hüseyin Akal, bugün yapılan kongrede güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.
Erzurum Ajans-Palandöken Kayak Merkezi’ndeki Palan Otel’de gerçekleştirilen Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Doğu Bölge Birliği’nin 40’ıncı genel kuruluna 37 il ve ilçe temsilcisi katıldı.

Divan başkanlığına seçilen Trabzon Esnaf ve Kefalet Kooperatifler Bölge Birliği Başkanı ve TESKOM Genel Başkanvekili Murat Gümrükçü, ana sözleşmeyle bilgi verdi, takibe düşmüş borcunu bir ay içerisinde ödemeyenlerin yönetici olamayacağını söyledi. Genel kurula tek aday olarak katılan Hüseyin Akal, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Doğu Bölge Birliği Başkanlığı’na yeniden seçildi.


Verilen destekten dolayı teşekkür eden Akal, “Doğu’da esnafın durumu çok zor. Burada asıl görev, Halk Bankası şube müdürlerinindir. Kredi konusunda gereken duyarlılığı göstermelerini bekliyoruz” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.