ErzurumHaber Girişi : 07 Mayıs 2013 00:46

Erzurum'un yeni valisi konuştu

Erzurum'un yeni valisi konuştu
Erzurum'a atanacağı ifade edilen Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Erzurum basınına ilk kez konuştu.
Erzurumajans-Valiler kararnamesi ile Erzurum'a atanacağı ifade edilen Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Erzurum basınında ilk kez Palandöken'e konuştu. Palandöken ve Erzurum'u yakından tanıdığını söyleyen Vali Altıparmak, buna karşın kendisine herhangi bir tebligat yapılmadığını belirtti.

Gelişmeleri basından takip ettiğini belirten ve esprili kişiliğiyle cevaplar veren Vali Altıparmak, "Vali'nin birine sormuşlar, adınız geçiyor, ne diyeceksiniz diye. Vali 'nerede geçiyor?' diye sormuş. Gazetelerde yanıtını alan Vali, 'Ben Resmi Gazete'ye inanırım. Orada görmeden inanmam' demiş. Ben de o kadarını söyleyeyim" dedi.

Vali Altıparmak, Erzurum'a daha önce birçok kez geldiğini ve çok sayıda dostunun bulunduğunu da belirterek, "Erzurum sevdiğimiz, bağlarımızın, dostlarımızın olduğu bir şehir. Erzurum'un yabancısı değiliz ancak her şey netleşince tekrar konuşuruz" dedi. (Haber Orkun ÇİZMELİ Kaynak: Palandöken Gazetesi)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.