Kültür-SanatHaber Girişi : 25 Ocak 2013 14:38

Erzurum'u sadece Palandöken tanıttı

Erzurum'u sadece Palandöken tanıttı
Palandöken Belediyesi EMİTT Fuarında Erzurum’u tanıttı.
Erzurumajans-Palandöken Belediyesi EMİTT Fuarında Erzurum’u tanıttı.
24-27 Ocak 2013 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen EMİTT-2013 Fuarı'nda Palandöken Belediyesi, Erzurum’un ve ilçenin tanıtımını yaptı.
Erzurum’a ait tarihi rölyefler ve üç boyutlu Çifte Minareli Medrese dekorunun gölgesinde yapılan tanıtımla ilgili bir açıklama yapan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ”Turizm profesyonelleri, sektör çalışanları ve tatilcilerin artan ilgisiyle her geçen yıl büyüyen EMİTT Fuarı ( Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı ) 24-27 Ocak 2013 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenleniyor. Palandöken Belediyesi olarak Kış Sporları ve Kış Turizmini Merkezinin incisi olan Erzurum’umuzu ve Palandöken İlçemizi uluslar arası bir fuarda tanıtmak amacıyla belediye adına stant açtık. Standımız da Belediye Başkan Yardımcısız Muzaffer Taşyürek, Kültür Müdürümüz Muhammet Kars ile birlikte 5 kişilik ekiple ilçemizi temsilen fuarda hazır bulunuyor. EMİTT Fuarındaki stantlarımız da belediyemizin kültür yayınları olan şehir takvimi, seferberlik yıların da Erzurum, Erzurum türbeler ve ziyaret yerleri, ilçemizi tanımı CD leri, Beyaz Şehir Palandöken dergisi, katalog, broşür gibi birçok dokümanın yanı sıra yöresel yemek, tatlı çeşitleriyle ve semaver çayı ikram edilerek şehrimizi ve ilçemizi en iyi şekilde tanımaya çalışıyoruz” dedi.

STANDIMIZA BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLİYOR

EMİTT Fuarı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılan Palandöken Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Taşyürek, Palandöken Belediyesini açtığı standa büyük ilgi gösterildiğini bildirdi. Başkan Yardımcısı Taşyürek,” Standımızı ilk gün İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Aksaray Valisi Selami Altınok, Karabük Valisi İzzetin Küçük, çok sayıda kaymakam, belediye başkanı, bürokratı yeril ve yabancı turistlerin yanı sıra hemşerilerimiz büyük ilgi göstererek standı ziyaret ederek böylesine önemli bir fuarda yer alan ve Erzurum’u adına yakışır bir şekilde temsil eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlara ayrıca teşekkürlerini iletiler” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.