ErzurumHaber Girişi : 13 Eylül 2012 10:15

Erzurum'u alarma geçirdi ama

Erzurum'u alarma geçirdi ama
Erzurum’da dün polisi alarma geçiren 25 LR 503 plakalı araç bulundu. Araçta bulunanların hiçbir terör örgütüyle bağlantıları bulunmadığı belirlendi.
Erzurum Ajans-Erzurum’da dün şüphelenilerek aranan ve içinde biri kadın 2 kişinin bulunduğu 25 LR 503 plakalı araç bulundu. İçinden ise Erzurum’da devlet memuru olan çift çıktı. Kimliği açıklanmayan kişinin olay bölgesinde eşine direksiyon öğrettiği bildirildi.

Ajanslar olayı böyle servise koydular…

Türkiye genelinde terör olaylarına karışabileceği ihtimali bulunan şüpheli araçlar, polis ve jandarma ekiplerine bildirildi. Bugün saat 15. 00 sıralarında şüpheli araçlar listesinde bulunan 25 LR 503 plakalı gri renkli otomobil Yunus Emre semtindeki jandarma civarında nöbetçi asker tarafından fark edildi. İçerisinde 1’i kadın 2 kişinin bulunduğu otomobil daha sonra fark edildiklerini anlayınca hızlı bir şekilde bölgeden uzaklaştı. Bunun üzerine araç plakası tüm güvenlik güçlerine bildirilerek olası bir eyleme karşı tedbirli olmaları istendi.
Ş
üpheli otomobilin bulunması için polis ve jandarma ekipleri seferber oldu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.