BölgeHaber Girişi : 06 Ocak 2010 01:31

Erzurumspor için tarihi toplantı!..

Erzurumspor için tarihi toplantı!..
Erzurumspor'un içerisinde bulunduğu durum, çözüm yolları ve önerilerin tartışılacağı Erzurumspor'un kapatılmasına kadar varan tartışmalar; Erzurum Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi'ni harekete geçirdi.

Erzurum Ajans-Erzurumspor'un içerisinde bulunduğu durum, çözüm yolları ve önerilerin tartışılacağı Erzurumspor'un kapatılmasına kadar varan tartışmalar; Erzurum Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi'ni harekete geçirdi.

Erzurumspor için "Ortak Akıl, Ortak Karar" adlı bir toplantı düzenleyecek olan Valilik ve Büyükşehir Belediyesi, takımın durumunu, sorunlarını ve çözüm önerilerini, tüm Erzurumspor sevdalılarıyla birlikte ele alacak.

9 Ocak Cumartesi günü Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde, saat 16.00'da başlayacak olan "Ortak Akıl, Ortak Karar" toplantısına, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum'un tüm milletvekilleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin davet edildiği bildirilirken, programa, Erzurumspor için çözüm önerisi bulunan herkesin katılabileceği kaydedildi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde yapılacak toplantı için sivil toplum kuruluşlarına, siyasi parti temsilcilerine çağrıda bulunuldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.