SporHaber Girişi : 24 Aralık 2020 12:25

Erzurumspor'da Mesut Bakkal dönemi

Erzurumspor'da Mesut Bakkal dönemi
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, tecrübeli teknik direktör Mesut bakkal ile prensip anlaşmasına vardı.

Erzurumajans-Büyükşehir Belediye Erzurumspor, tecrübeli teknik direktör Mesut bakkal ile prensip anlaşmasına vardı. Bakkal ve ekibinin bugün akşam saatlerinde Erzurum’a geleceği ve sözleşme imzalanacağı açıklandı.


Dün oynanan Yukatel Denizlispor maçı sonrası BB Erzurumspor Başkanı Ömer Düzgün'ün, Teknik Direktör Mesut Bakkal ile yaptığı görüşmelerin ardından anlaşma sağlandı. Tecrübeli çalıştırıcının sezon sonuna kadar sözleşme imzalayacağı ve sezon bitişinde mukavelenin uzatılabileceği de belirtildi.


Mesut Bakkal ve ekibinin bugün akşam saatlerinde Erzurum'a gelmesi bekleniyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Talip köksal 24 Aralık 2020 22:32

    Ne diyeyim hayırlı olsun inşallah başarılı olur çünkü aldığı yük çok ağır bence bir galibiyet bu takımı ateşler ve arkası gelir bu galibiyet Malatya maçı olmasını çok isterim çünkü futbolcu kardeşlerim kaybederiz korkusuyla sahaya çıkıyor bu düşünceyi akıllarından çıkarıp bu maçı biz çok kolay alırız deyip maça çıkmaları lazım İbrahim gibi düşünürseler maça başlamadan kaybederler inşallah bu maçı alırlar ve kendilerine guven gelir.

  • Dadaş 24 Aralık 2020 15:52

    Hüseyin Çimşir den iyi en azından tecrübeli başarılı olurmu iyi transferler ile İnşallah