ErzurumHaber Girişi : 30 Ocak 2014 19:11

Erzurumlulara Altınok sürprizi

Erzurumlulara Altınok sürprizi
Kış turizminin gözde kentlerinden Erzurum, Türkiye'nin en büyük turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katıldı.
Erzurumajans- Erzurum, Türkiye'nin en büyük turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katıldı.

Erzurumlu olan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok da memleketinin standını ziyaret etti.


Erzurumlular, TÜYAP'ta 18. kez düzenlenen EMITT'te yerini aldı. Erzurum Dadaş Barı eşliğinde yöresel kıyafetlerini ve yiyeceklerini tanıtan Erzurumlular, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok'un sürpriziyle karşılaştı.  Erzurum standını  ziyarete edenler arasında  bir dönem Erzurum'da görev yapan Antalya Valisi Sebahattin Öztürk'te  vardı.

Fuarı çok zengin gördüğünü dile getiren Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak da, "Diğer iller içerisinde baktığımızda standımız çok güzel duruyor. Çitte minarelerimizi, yöresel kıyafetlerimizi tanıttığımız kadarıyla tanıtmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
Ardından Vali Altıparmak ve Altınok, Erzurum'un meşhur kadayıf dolmasını tattı.

2 Şubat 2014 tarihine kadar açık kalacak fuarda şehirlerin kültürleri tanıtılacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.