BölgeHaber Girişi : 24 Şubat 2010 13:17

Erzurumlu Kotanoğlu Türkiye şampiyonu!

Erzurumlu Kotanoğlu Türkiye şampiyonu!
Adana'da yapılan Yıldızlar Türkiye Serbest Güreş Şampiyonasında Erzurumlu M.Nuri Kotanoğlu, 63 kiloda Türkiye şampiyonu oldu.

Erzurum Ajans-Adana’da yapılan Yıldızlar Türkiye Serbest Güreş Şampiyonasında Erzurumlu M.Nuri Kotanoğlu, 63 kiloda Türkiye şampiyonu oldu.
19-21 Şubat 2010 tarihlerinde Adana’da yapılan Yıldızlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında Erzurumlu güreşçiler oldukça başarılı sonuçlara imza atarken, 63 Kilodaki pehlivanımız M. Nuri Kotanoğlu, tüm rakiplerini dize getirerek, Türkiye şampiyonu olmayı başardı. Aynı şampiyonada 63 kiloda Köksal Muşli ve Semih Günal üçüncü olarak bronz madalya kazandılar. 76 kiloda Abdullah Kara ve 85 kiloda Yunus Emre Topçu ikinci olarak gümüş madalya elde ettiler. 50 kiloda Recep Köse Türkiye üçüncüsü oldu. Toplam altı madalya ile Erzurum’a dönen Erzurumlu yıldız güreşçiler oldukça neşeli gözüktüler.
Güreşçilerin, Adana’da başarılı dereceler kazanmasından büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, idarecileri, antrenörleri ve güreşçileri kutladı. Çintimar, “Şampiyon olan güreşçimiz M. Nuri Kotanoğlu ve derece kazanan diğer sporcularımızı tebrik ediyorum.” dedi.
SAMSUN YOLCULARI
Bu arada Genç güreşçilere Samsun yolu gözüktü. 26-28 Şubat 2010 tarihlerinde Samsun’da yapılacak olan Gençler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasına Erzurum güreşçi ordusu ile katılacak. Aslan Sertoğlu’nun kafile başkanlığı yaptığı Erzurum güreş takımında 23 sporcunun yanı sıra Antrenörler Celalettin Doğan, Yaşar Sifil ve A. Celil Köseoğlu’da yer alacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.