ErzurumHaber Girişi : 22 Ağustos 2014 13:30

Erzurum'da uyuşturucu operasyonu

Erzurum'da uyuşturucu operasyonu
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 76 kilo 723 gram toz esrar ele geçirildi.
Erzurumajans-Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubern Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 76 kilo 723 gram rntoz esrar ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, il giriş ve rnçıkışlarında kontrollerini aralıksız sürdüren polis ekipleri şüphe rnüzerine İçerisinde R.K. isimli şahsın bulunduğu otomobili durdurdu. rnOtomobilde uyuşturucu madde arama köpeği marifeti ile yapılan aramada, rnaracın kapı içlerinde, torpidosunda, koltuk altlarında ve arka tamponu rniçerisinde gizlenmiş vaziyette köpeğin koku almasını engellemek amacıylarn üzerleri defalarca naylon poşetler ile sarılı vaziyette 72 adet paket rnhalinde, yaklaşık piyasa değeri 155 bin TL olan toplam ağırlığı 76 kilo rn723 gram gelen toz esrar ele geçirildi.

Olayın şüphelisi olarak yakalanan R.K. isimli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

rn Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ülkemiz genelinde faaliyet rngösteren zehir tacirleri ile mücadelenin Erzurum Emniyet Müdürlüğü rnKaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar rnBüro Amirliği görevlilerince kararlıkla devam ettirileceği belirtildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.