ErzurumHaber Girişi : 14 Temmuz 2014 16:20

Erzurum'da uyuşturucu operasyonu

Erzurum'da uyuşturucu operasyonu
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin müştereken gerçekleştirdiği operasyonda; 1 kilo 923 gram toz esrar maddesi ele geçirildi.
Erzurumajans-Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin müştereken gerçekleştirdiği operasyonda; 1 kilo 923 gram toz esrar maddesi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Solakzade Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı üzerinde bulunan metruk bina içerisinden, S.A. ve K.K. isimli şahısların kaçmaya çalıştıkları görülmesi üzerine görevli ekiplerce yakalandı.

S.A. isimli şahsın yapılan üst aramasında 2,3 gram gelen toz esrar maddesi ve şahısların yakalandıkları metruk bina içerisinde yapılan kontrollerde duvar kenarına saklanmış kavanoz içerisinde ve gazete kağıdına sarılı vaziyette toplam daralı ağırlığı 1 kilo 923 gram ve piyasa değeri yaklaşık 4 bin TL olan toz esrar maddesi ele geçirildi.

Şüphelileri S.A. ve K.K. sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.