İlçelerHaber Girişi : 26 Kasım 2013 12:35

Erzurum'da şüpheli ölüm

Erzurum'da şüpheli ölüm
Erzurum'da Aziziye ilçesine bağlı Düztoprak Köyü'nde yaşayan 59 yaşındaki çiftçi Necati Alemdarlar, evde silahla kalbinden vurulmuş olarak bulundu.
Erzurumajans-Erzurum'da Aziziye ilçesine bağlı Düztoprak Köyü'nde yaşayan 59 yaşındaki çiftçi Necati Alemdarlar, evde silahla kalbinden vurulmuş olarak bulundu.

Alınan bilgiye göre, ailesi ile Erzurum'da ikamet eden Necati Alemdarlar, çiftçilikle uğraştığı için köydeki evinde yalnız kalıyordu. Bir gün önce çocuklarını arayan Alemdarlar, hasta olduğunu ve hastaneye gitmek istediğini söyledi. Hastaneye götürmek için köye gelen çocuklar babalarının cesedi ile karşılaştılar. Kalbinden tek kurşunla vurulmuş halde bulunan Necati Alemdarlar, otopsisinin ardından Düztoprak Köyü'nde toprağa verildi.

Evli ve 5 çocuk babası olan Necati Alemdarlar'ın intihar mı yoksa cinayete mi olduğu konusunda tahkikat sürüyor. Alemdarlar'ın herhangi bir not bırakmadığı öğrenildi.
Babalarının intihar edebileceğine kesinlikle inanmadıklarını ifade eden çocukları, soruşturmanın sonucunu beklediklerini belirttiler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.