BölgeHaber Girişi : 07 Nisan 2010 16:29

Erzurum'da polisten organ bağışı çağrısı!..

Erzurum'da polisten organ bağışı çağrısı!..
Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Caddesi'nde Erzurum Emniyet Müdürlüğü ve Kızılay’ın işbirliğiyle açılan tanıtım standı vatandaşların yoğun ilgisini topladı.
Erzurum Ajans-Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Caddesi’nde Erzurum Emniyet Müdürlüğü ve Kızılay’ın işbirliğiyle açılan tanıtım standı vatandaşların yoğun ilgisini topladı.
 
Stantta yer alan ve Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Organ Bağışı Bölge Koordinatörlüğü bölümü hem polislerin hem de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Vatandaşları organ bağışı yapmaları konusunda bilgilendiren stant yetkilileri aynı zamanda organ bağışında bulunmak isteyen vatandaşların da kayıtlarını yaptılar. Standı gezen Erzurum Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, Erzurum Emniyeti olarak, Kızılay, İl Sağlık Müdürlüğü ve Organ Bağışı Koordinatörlüğüyle müşterek bir program planladıklarını ve bu program çerçevesinde açılan organ bağışı standıyla vatandaşların bu konuda duyarlı hale gelmesini hedeflediklerini açıkladı.
Bu arada, Erzurum Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili Engin Özyurt ile birlikte çok sayıda polis memurunun da organ bağışında bulunmaları vatandaşların takdirini topladı.
Organ Bağışı Bölge Koordinatörlüğü yetkilileri organ bağışında bulunan polislere teşekkür ederken, organlarını bağışlayan Toplum Destekli Polislik Şubesi’nde görevli Bahtiyar Söylemez ise emniyet çalışanları için düzenlenen böylesine güzel etkinliklerde toplumun kaynaşması ve dayanışmasını sağlama amacıyla işbirliğiyle oluşturulan bu stantlarda önce kendilerinin bağış yaparak vatandaşlara örnek olduklarını ifade etti. Söylemez, “İnsanın hayatta iken en büyük servetinin organları olduğunu düşünüyorum.Tabii öldükten sonra da bu organları ile başkalarına can vermesinin, hayat vermesinin ne kadar önemli olduğunu bugün daha iyi anladık. Arkadaşlarım ve ben organlarımızı bağışlayarak güzel bir davranışa imza attık diye düşünüyorum” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.