BölgeHaber Girişi : 05 Nisan 2010 02:33

Erzurum'da polise bayraklı destek!..!..

Erzurum'da polise bayraklı destek!..!..
Türk Polis Teşkilatının 165. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Erzurum'da halk yürüyüşü yapıldı. Yüzlerce Erzurumlu ellerine aldıkları Türk bayraklarıyla Ne Mutlu Türküm Diyene sloganlarıyla Havuzbaşındaki Atatürk Anıtı önünden Çifte Minareli Medr

Erzurum Ajans-Türk Polis Teşkilatının 165. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Erzurum’da halk yürüyüşü yapıldı. Yüzlerce Erzurumlu ellerine aldıkları Türk bayraklarıyla “Ne Mutlu Türküm Diyene” sloganlarıyla Havuzbaşı’ndaki Atatürk Anıtı önünden Çifte Minareli Medrese önüne kadar yürüdü.
Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nce, Türk Polis Teşkilatının 165. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında organize edilen program da bu sene ilk olarak halk yürüyüşü gerçekleştirildi. Havuzbaşı’nda toplanan Erzurumlulara Emniyet Müdür İbrahim Çelik, Türk bayrağı ve karanfil dağıttı. Daha sonra trafiğe kapatılan Cumhuriyet Caddesi güzergahından vatandaşlar “Ne Mutlu Türküm Diyene” kararını sayarak, Çifte Minareli Medrese önüne kadar yürüyüş yaptılar.
Yürüyüşe 7′den 70′e çok sayıda Erzurumlu ve emniyet teşkilatı mensupları eşlik etti.
Erzurum Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, Türk Polis Teşkilatının 165. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Erzurum’da halk yürüyüşü yapmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Katılımın oldukça fazla olması bizleri memnun etti. Türk bayraklarımızla 7′den 70′e herkes bu sevince ortak oldu” dedi.
Öte yandan halk yürüyüşünün ardından etkinlikler kapsamında Özel Harekat Şube Müdürlüğü alanına fidan dikimi gerçekleştirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.