BölgeHaber Girişi : 29 Mayıs 2011 01:58

Erzurum'da ölümden döndüler!..

Erzurum'da ölümden döndüler!..
Erzurum'daki iki trafik kazasında 3'ü çocuk 11 kişi yaralandı. alınan bilgiye göre Kars'tan Erzurum'a giden ve sürücüsünün kimliği henüz tespit edilemeyen bir otomobil, Erzurum girişindeki Kars Kapı Şehitliği Mimar Sinan Kışlası önünde refüje çarptıktan s

Erzurum Ajans-Erzurum'daki iki trafik kazasında 3'ü çocuk 11 kişi yaralandı. alınan bilgiye göre Kars'tan Erzurum'a giden ve sürücüsünün kimliği henüz tespit edilemeyen bir otomobil, Erzurum girişindeki Kars Kapı Şehitliği Mimar Sinan Kışlası önünde refüje çarptıktan sonra devrildi ve askeri kışlanın duvarına da çarptı.

Kazada, 3'ü çocuk 7 kişi yaralandı. Bu arada, Şahin Göktaş yönetimindeki 25 LC 436 plakalı otomobil, Cemal Gürsel Caddesi 100. Parkı önündeki kavşakta, Mehmet Özyapar yönetimindeki 34 FY 9594 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, sürücüler Göktaş ve Özyapar ile kimliği henüz belirlenemeyen iki kişi yaralandı. Yaralılar, Palandöken Devlet Hastanesi Araştırma Hastanesi ve Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.