BölgeHaber Girişi : 23 Mart 2011 17:35

Erzurum'da öğrencilere kariyer günleri!..

Erzurum'da öğrencilere kariyer günleri!..
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesin Ekonomi Kulübü türüfından düzenlenen Kariyer Sohbetleri'ne öğreanciler büyük ilgi gösterdi.

Erzurum Ajans- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Kulübü tarafından düzenlenen seminer, eğitim ve söyleşi programlarıyla Atatürk Üniversitesi öğrencileri uzmanlardan kariye olgusunu derinlemesine öğrenmeye çalışıyorlar.

Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Kariyer Ekspresi” başlıklı programa katılan Business Networking Akademi Kurucusu Ertuğrul Belen “Elevator Pitch” konusunda; Kariyer.Net Genel Müdürü Yusuf Azoz “Kariyer Sohbetleri” konusunda; KORA Internet Teknolojileri Genel Müdürü Betül Onat “Geleceğin iş modelleri ve meslekleri” konusunda; LC Waikiki Mağazacılık Sorumlu ve Yönetici Personel Eğitim Müdürü Tolga Akkalay “Moda Perakendeciliğinde Kariyer” konusunda ve son olarak da Eğitişim Kariyer Enstitüsü Konuşmacısı Eser Hâkim “Marka olarak siz” konulusunda birer konuşma yaptılar.
Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği programda destekleyici kuruluşlar katılımcı öğrencilere çeşitli hediyeler de verdiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.