ErzurumHaber Girişi : 17 Mart 2013 14:07

Erzurum'da Nevruz gerginliği

Erzurum'da Nevruz gerginliği
Erzurum'da BDP tarafından düzenlenen Nevruz kutlamalarının yapıldığı alana girmek isteyen bir gruba polis gaz bombasıyla müdahale etti.
Erzurumajans-Erzurum'da BDP tarafından düzenlenen Nevruz kutlamalarının yapıldığı alana girmek isteyen bir gruba polis gaz bombasıyla müdahale etti.

Erzurum'un Palandöken ilçesi Mal Meydanı'nda BDP tarafından Nevruz kutlamaları tertiplendi. Programa, BDP Milletvekili Ahmet Tan da katılırken, alana yürümek isteyen gruba polis müdahale etti. Polis, kutlama alanının etrafında yoğun güvenlik önlemleri aldı.

ERZURUM'DA OLAYLAR BÜYÜDÜ  

Erzurum'da Nevruz kutlamaları sonrasında olaylar çıktı, karşıt gruplar taşlı sopalı birbirlerine girdi.

Mal meydanında BDP tarafından düzenlenen Nevruz kutlamalarının ardından olaylar çıktı. Nevruz alanına polis bariyerini aşarak giren karşıt gruplar birbirine girdi. Taşlı sopalı birbirlerine giren gruplara polis tazyikli su ve gaz bombası atarak müdahalede bulundu.

Çok sayıda gözaltı olurken, yaralananlara ambulansta bulunan sağlık ekipleri müdahale etti.

Olaylar sürüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • önder insan 01 Ocak 1970 02:00

    tarih boyunca uyanamayan insanlarız arkadaşlar nevruzu şunu bunu bırakın insan olmaya bakın yılarca sağcı solcu kürt türk ergenekon terör diye diye yaşadığımız vatanı yaşanılmaz hale getirdik bunlara gerek yok tarih boyunca türküde kürtüde bu vatan için canını vermiş ve halende vermektedir sizler sadece farkında olmadan dış ülkelerin menfatleri doğrultusunda hareket ediyorsunuz onlara koz vermeyi sonra bu vatan yazık olur bizlere yazık olur

  • AHMET POLAT 01 Ocak 1970 02:00

    hükümete verdiğim oy haram olsun bu insanlara bu devletin bu hükümetin verdiği taviz sonucu dağdaki terörist artık zannederim şehirlerde boy gösteriyor uyanmak lazım şiddetin her türlüsü yanlıştır biz kürt halkı olarak çanakkalede sarıkamışta egede her cephede bir müslüman olarak göğüs göğüse kardeş kardeşe yunanlılarla ingilizlerle bütün dinsizlerle hep beraber mücadele verip şehit olduk kürt kardeşime sesleniyorum BDP HARAKETİ BİR KÜRT SAVUNUCULUĞU DEĞİL AKSİNE KÜRT DÜŞMANIDIR ALLAH KORKUSU OLMAYAN BU İNSANLAR DİNDEN UZAK İSLAMİYETİNDE DÜŞMANIDIR BİZ ALLAH YOLUNDA BİRLEŞMELİYİZ ALLAH RIZASI OLAN HARAKETLERDE BULUNMALIYIZ ...ALLAH KORKUSU OLAN BU ÇOCUK KATİLLERİNİN PEŞİNDEN GİTMEZ BU FANİ DÜNYADA İSLAMİYETE KURANA VE BİR YAŞADIĞIMIZ BAYRAĞA HİZMET EDELİM .......CAN OLALIM BİR OLALIM ÇÜNKÜ HERŞEYİMİZ BİR

  • dadas 01 Ocak 1970 02:00

    Bu dingillere bu fırsatı veren damat tayyip paşa ve hükümeti ,ayrıca bütün meclis sorumlu olacaklardan... Bu sürecin sonunda artık kan dökülmesin analar ağlamasın diye hükümetin çıkması mümkün değil dediği apo şerefsizi serbest kalacak kalmadan süreci zaten kabul etmiyorlar. Kürt sorunu olmayan bu ülkede işin açıkçası büyük israil sorunu var incelemek isteyen arzı mevudu iyice okur . Geçmişte ingilizlerin kullandığı kürtleri bugün amerika kullanıyor ve devlet geçmişi olmayan kürtlerin ağzına devlet şerbetini verip daha sonra ellerinden alma çabası içerisinde yahudiler.. Yazacak daha çok var ama şimdi bakar kör yandaş yalaka olanlar bu yazıya bile palavra hayal ürünü derler...

  • Ahmet Erzurumlu 01 Ocak 1970 02:00

    Nevruzu kutlamak için,hangi sloganı n atılacağına ülkücüler mi karar verecek.Hangi çağda yaşıyoruz,Türkiye`yi 12 Eylül Öncesine çevirmek kimseye bir şey kazandırmaz,derdi olan devlete gider.Meydanları basmaya değil.

  • attila aplarslan 01 Ocak 1970 02:00

    Mal meydanında apo posteri açan pkklılere müdahale etmeyen ama onlara tepki gösteren ellerinde Türk bayrağı alan Erzurumlulara biber gazı sıkan polise ne demeli...

  • coşkun 01 Ocak 1970 02:00

    Yorumunuz

  • İsmail Uçar 01 Ocak 1970 02:00

    .. Erzurumda bu tür hareketlerin artık kırılması gerekiyor.