BölgeHaber Girişi : 13 Nisan 2011 11:12

Erzurum'da kar seferberliği!..

Erzurum'da kar seferberliği!..
Erzurum'da dün gün boyu yağan kar yağışı sonrasında bugün eğitime 1 gün süreyle ara verilirken, vatandaşlar da kar temizleme seferberliğine çıktı.

Erzurum Ajans-Erzurum'da dün gün boyu yağan kar yağışı sonrasında bugün eğitime 1 gün süreyle ara verilirken, vatandaşlar da kar temizleme seferberliğine çıktı.

Yoğun kar yağışı nedeniyle Erzurum merkez ve merkeze bağlı Palandöken, Aziziye ve Yakutiye ilçelerinde ilköğretim okulları ile liselerde eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verildi. İl Kriz Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, yoğun kar yağışı ve tipi yüzünden Aziziye, Palandöken ve Yakutiye ilçelerindeki ilköğretim okulları ile liseler, 13 Nisan Çarşamba günü tatil edildi.

Tatil haberini geç duyan bazı öğrenciler ise okula gidip geri dönmek zorunda kaldı.

Öte yandan, kar yağışının ardından kar temizleme çalışmaları hız aldı. Gecekondu semtlerinde toprak damlı evlerde yaşayan vatandaşlar evlerinin su çekmemesi için sabahın erken saatlerinde işe koyuldu. Damlara çıkan vatandaşlar kar küreyerek evlerinin su çekmesini önlemeye çalıştı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.