ErzurumHaber Girişi : 09 Eylül 2012 10:30

Erzurum'da ikinci el eşya bereketi

Erzurum'da ikinci el eşya bereketi
Erzurum’da üniversite öğrencilerinin gelmesiyle birlikte ikinci el eşya pazarında da büyük bir hareketlilik yaşanıyor.
Erzurum Ajans-Erzurum’da üniversite öğrencilerinin gelmesiyle birlikte ikinci el eşya pazarında da büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Eve çıkmak isteyen öğrenciler sıfır eşyaların pahalı olması nedeniyle ikinci el eşya almayı tercih ediyorlar. Öğrenciler eşya bulmakta zorlanmadıklarını belirterek; asıl sorunun ev bulmak olduğunu söylediler.
İkinci el eşya alım ve satımı yapan Emrullah Tokyürek “Bu sene geçen yıllara göre daha yoğunuz. Üniversitenin mevcudu oldukça arttı. Bizimde öğrencilerinde tek sıkıntısı var. O da Erzurum’da kiralık evlerin çok az olması. Öğrenci kiralık ev bulamayınca bizde haliyle eşya satamıyoruz. Erzurum’daki toplu konutların biran önce bitmesini istiyoruz. Hem öğrenciler rahat etsin hem biz. Eşya fiyatlarına gelince biz elimizden gelen yardımı öğrenci kardeşlerimize yapmaya çalışıyoruz. Yaz boyunca ikinci eşyaları toplayıp stok yaptık. Bu sene hiçbir öğrenciyi eşyasız bırakmayacağız” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Batuhan sönmez 01 Ocak 1970 02:00

    İkinci el eşya satim