SporHaber Girişi : 22 Nisan 2012 21:30

Erzurum'da Fenerbahçe coşkusu

Erzurum'da Fenerbahçe coşkusu
Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu ikinci maçında Fenerbahçe’nin Galatasaray’ı 2-1 yenmesi üzerine Erzurum’da sarı lacivertli taraftarlar büyük coşku yaşadı.
Erzurum Ajans-Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu ikinci maçında Fenerbahçe’nin Galatasaray’ı 2-1 yenmesi üzerine Erzurum’da sarı lacivertli taraftarlar büyük coşku yaşadı.
Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Cumhuriyet Caddesini trafiğe kapatan Fenerbahçeli taraftarlar galibiyet coşkusunu doya doya yaşadılar. Araçlar klakson sesleriyle taraftarlara eşlik ederken Havuzbaşı Atatürk Anıtına kadar Fenerbahçeli taraftarlar adete şampiyonluk yürüyüşü yaptılar.
Polis ekipleri herhangi bir olumsuz olay yaşanmaması için geniş güvenlik tedbiri alarak Galatasaraylı ile Fenerbahçeli taraftarları karşı karşıya getirmediler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • dadas kızı hülya 01 Ocak 1970 02:00

    TEBRİKLER FENERBAHCE fener oynamadıgı halde macı aldı ciddi anlamda oynasaydı gs nin halini düşünemiyorum :=) kendine yakısanı yaptı ezikleri yine ezdi fb seni seviyorum fenerbahcemmmm

  • TANER TURAN 01 Ocak 1970 02:00

    yazıklar olsun memleketinin takımı ne hallerde birileri ise başka memeleketin takımları için çılgınca seviniyor. ve biz milliyetçiyiz diyiyorlar. acaba o şahıslar erzurum spor için bugüne kadar ne yaptılar kaç dakklarını ayırdılar kaç maçına gittiler. ama sorsanız üç büyük sözde takımlarının cindini cibiliyetini analarında babalarından sinsilelerinden daha çok sayarlar. çok yazık çoookkkkkkk