İlçelerHaber Girişi : 16 Ocak 2012 10:36

Erzurum'da eğitime kar engeli

Erzurum'da eğitime kar engeli
Erzurum'da etkisini artıran kar ve tipi nedeniyle Karayazı ilçesinde ilköğretim okulları 1 gün süreyle tatil edilirken, Erzurum-Bingöl ve Erzurum-Ağrı karayolu ulaşıma kapandı.
Erzurum Ajans-Erzurum'da etkisini artıran kar ve tipi nedeniyle Karayazı ilçesinde ilköğretim okulları 1 gün süreyle tatil edilirken, Erzurum-Bingöl ve Erzurum-Ağrı karayolu ulaşıma kapandı.

Kar ve şiddetli tipi nedeniyle Erzurum'da hayat adeta durma noktasına geldi. Tipinin etkili olduğu Erzurum-Bingöl Karayolu Çat Kirişli mevkisinden itibaren ulaşıma kapandı. Erzurum-Ağrı karayolu da Horasan-Eleşkirt arasında tipinin oluşturduğu sürgün nedeniyle ulaşıma kapandı.

Karayazı ilçesinde de eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verildiği bildirildi.
Kar ve tipi nedeniyle Erzurum'da 200'e yakın köy yolu yeniden ulaşıma kapanırken, İl Özel İdaresi ekipleri tipinin dinmesinin ardından yol açma çalışmalarına koyulacakları belirtildi.
Öte yandan, kent merkezinde gece saatlerinde etkili olan fırtına nedeniyle çok sayıda çatı uçtu, elektrik hatları zarar gördü. TEDAŞ ekipleri canlarını tehlikeye atarak hasar gören enerji nakil hatlarını tamir etmek için işe koyuldular. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.