ErzurumHaber Girişi : 17 Mayıs 2013 18:55

Erzurum'da bedava kitap izdihamı

Erzurum'da bedava kitap izdihamı
Erzurum'da, Cuma namazı sonrası Lala Paşa Camii avlusunda dağıtılan lokma ve dini kitaplardan almak isteyenler izdihama sebep oldu.
Erzurumajans-Erzurum'da, Cuma namazı sonrası Lala Paşa Camii avlusunda dağıtılan lokma ve dini kitaplardan almak isteyenler izdihama sebep oldu.

Erzurum İbrahim Hakkı Hazretleri Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği (ERİHDER) tarafından İbrahim Hakkı Hazretlerini anma programı kapsamında Cuma namazı sonrası Lalapaşa Camii avlusunda lokma ve dini kitap dağıtıldı. Dağıtılan lokma ve dini kitaplardan almak isteyen vatandaşlar izdihama neden oldu. İzdiham nedeniyle dağıtımı gerçekleştirenler defalarca vatandaşları ikaz etme zorunda kaldı. İkazlara rağmen bazı vatandaşlar ezilme tehlikesi geçirdi. Lokma ve kitap almayı başaran vatandaşlar, "Bir düzensizlik var. Herkes lokma ve kitap almak istiyor. Onun için aralarda kalıp ezilme tehlikesi geçirenler oldu" dediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.