ErzurumHaber Girişi : 29 Mayıs 2013 20:57

Erzurum'a yeni yaşam alanı

Erzurum'a yeni yaşam alanı
Yaklaşık 50 dönüm alan üzerinde inşaatı devam eden Mevlana Vadisi Projesi Erzurum halkı için yeni bir yaşam bölge olarak hizmet verecek.
Erzurumajans-Yaklaşık 50 dönüm alan üzerinde inşaatı devam eden Mevlana Vadisi Projesi Erzurum halkı için yeni bir yaşam alanı olarak hizmet verecek.

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Küçükler, Mevlana Caddesi'nde oluşturulacak yeşil koridorla Çat Yolu-Yenişehir bağlantısının çehresinin tamamen değişeceğini söyledi.

Küçükler, yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: "Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak inşaatını yürüttüğümüz Mevlana Vadisi Projesi insan ve çevre odaklı bir projemizdir. Özgün mimarisiyle bölgede farklılık yaratan proje kapsamında, vadi tamamen yeşile bürünecek. Dört adet havuz, ahşap evler, çocuk oyun alanları, spor tesisleri, şelale ve koşu yolu gibi yapıları içeren özel bir çevre oluşturuyoruz. Proje kapsamında vadide, çeşitli bitki ve çiçek türleriyle örnek bir peyzaj çalışması yapıyoruz."

50 dönümlük alının yüzde 90`nı yeşile ayrılmış durumda. Proje, yapay gölleri ve havuzlarıyla doğanın tüm renklerine ev sahipliği yapacak. Mevlana Vadisi Projesi, 2013'te tamamlanarak Erzurum halkının hizmetine sunulacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • HASAN BARDAKÇI 01 Ocak 1970 02:00

    BU NASIL BELEDİYECİLİK BU NASIL HİZMET ANLAYIŞI.SAYIN ERZURUM HALKI OY VERDİĞİNİZ İNSANLAR ŞEHİR MERKEZİNE 4 SENEDİR TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYMAKTAN ACİZLER.İŞE YARAMAZ BİR KAPALI OTOPARKTAN BAŞKA BEN HİÇBİRŞEY GÖRMEDİM. YOLLARDAN GEÇERKEN HENDEKSİZ ÇUKURSUZ YOLA RASTLAMIYORSUNUZ.SAYIN BELEDİYECİLER ALLAH RIZASI İÇİN ŞU ŞEHRİN CADDELERİNİ BİR ASFALTLAYIN LÜTFEN...

  • FATİH 01 Ocak 1970 02:00

    BUNLARLA GÖZ BOYAMAYA KALKIŞMAYIN,NE OLUR DU DA ŞU HÜKÜMET DESTEĞİNİ ADAM GİBİ KULLANIP ERZURUMA DAHA GÜZEL YATIRIMLAR YAPSAYDINIZ, TABİ BU KAPASİTE MESELESİ...

  • Erhan Saygın 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum şehir merkezini önce adam et sonra diğer beldeleri yaparsın birde hep yenişehire yapma birazda diğer ilçelere bak sayın küçükler!

  • ŞAHİN ÖZDEMİR 01 Ocak 1970 02:00

    BELEDİYE BAŞKANINA SORUYORUM NEDEN HEP ÇAT YOLUNA ÖNEM VERİLİYOR ŞEHİR ÇAT YOLUNDAN İBARET DEĞİL HİLALKENT SANAYİ TARAFINA HİÇ HİZMET YOK ŞEHRİN BİR TARAFI GELİŞİRKEN DİĞER BÖLGELERİ GERİLİYOR ÇAT YOLUNDAN FIRSAT BULUNUP DİĞER TARAFLARA HİZMET VERİLECEK Mİ?

  • :) 01 Ocak 1970 02:00

    OĞLUM BAK GİT....!!!!