BölgeHaber Girişi : 27 Ocak 2011 00:24

Erzurum'a kar müjdesi!..

Erzurum'a kar müjdesi!..
Meteoroloji'den, 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nın yapılacağı Erzurum'a kar yağışı müjdesi geldi.

Erzurum Ajans-Meteoroloji'den, 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nın yapılacağı Erzurum'a kar yağışı müjdesi geldi. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden, 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nın yapılacağı Erzurum'a kar yağışı müjdesi geldi. Yetkililer, Erzurum'da bugün kar yağışının hafif olarak aralıklarla süreceğini, yarından itibaren hafta sonuna kadar kar yağışı beklediklerini belirtti.

İstanbul için bugün yüksek kesimlere kar yağışı beklentisi olduğu dile getirilerek, İstanbul'da yarın yağışın olmadığı, Cumartesi gününden itibaren yağışların başlayacağı kaydedildi. Ankara'da ise bugünden itibaren yağışların başlayacağı, Cuma günü akşam saatlerinden itibaren tekrar yağış beklentisi olduğu bildirildi. İzmir'de ise yağış beklentisi bugün ve yarın yok. Cuma günü ise kuvvetli sağanak yağış beklentisi var. İç ve Doğu kesimlerinde yağışlar devam edecek. İç kesimlerde kar ve karla karışık yağışlar sürecek. Yurdun belli bölgelerinde kuvvetli yağışlar var. Yurdun genelinde sıcaklıklar düşecek. Yurdun doğu kesimlerinde yarın yağışlar sürecek. 8-10 derece hava sıcaklığı düşecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.