ErzurumHaber Girişi : 07 Mayıs 2016 16:00

Erzurum'da Trafik Haftası kutlandı

Erzurum'da Trafik Haftası kutlandı
Erzurum'da Karayolları ve Trafik Güvenliği Haftası düzenlenen törenle kutlandı.
Erzurumajans-Erzurum'da Karayolları ve Trafik Güvenliği Haftası düzenlenen törenle kutlandı. 

Havuzbaşı'nda düzenlenen trafik haftası törenine Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Mevlüt Doğan, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Emniyet Müdür Yardımcıları, trafik polisleri ve öğrenciler katıldı. İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk'ün Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti.

Trafik Denetleme ve Tescil Şube Müdürü Ömer Özdemir, trafik kazalarında hayatını kaybedenlerin sayısının azalması için tüm vatandaşları trafik kurallarına uymaya davet etti. Ardından Karayolları ve Trafik Haftası kapsamında düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Emniyet Müdürü Karabörk ve Emniyet Müdür yardımcıları tarafından hediye verildi.

Havuzbaşı'ndaki törenin ardından Yakutiye Kent Meydanına kadar kortej yürüyüşü yapıldı. Yakutiye Kent meydanında İl Jandarma Komutanlığı, Büyükşehir Belediyesi ile Emniyet Müdürlüğü Trafik Bölge ve Tescil İşlem Şube Müdürlükleri tarafından trafik ve karayolu konulu stant açıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.