ErzurumHaber Girişi : 12 Şubat 2015 17:30

Erzurum'da son 24 saatte neler oldu?

Erzurum'da son 24 saatte neler oldu?
İşte Erzurum'da son 24 saatte meydana gelen asayiş olayları...
Erzurumajans-İşte Erzurum'da son 24 saatte meydana gelen asayiş olayları...

ERZURUM'DA HIRSIZLAR TELEFONCUDAN 28 ADET CEP TELEFONU ÇALDI

Erzurum'daki bir telefoncuya giren hırsızlar çok sayıda telefon ve bilgisayar çaldı.
Edinilen bilgiye göre, Erzurum'un Yakutiye ilçesindeki bir telefon dükkanının kapısını sert bir cisimle zorlayarak açan hırsızlar, girdikleri işyerinde bulunan 28 adet cep telefonu, 1 adet tablet bilgisayar ve kasada bulunan 100 TL'yi alarak kaçtı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

SİGARA İSTEDİLER VERMEYİNCE BIÇAKLADILAR

Sigara ve para istediler alamayınca bacağından bıçakladılar.
Edinilen bilgiye göre, Erzurum'da F.Ç. isimli şahıs yolda yürüdüğü esnada yolunu keserek sigara ve para isteyen iki kişi tarafından bıçaklandı. F.Ç. isimli şahıs yolunu keserek sigara ve para isteyen iki kişiye yok deyip vermek istemeyince küfürle karşılık aldı. Küfür ve hakaretler karşısında kendini tutamayan F.Ç. şahıslardan birine yumruk attı. Bu sırada diğer şahıs cebinden çıkardığı bıçakla F.Ç. isimli şahsı bacağından yaralayarak olay yerinden kaçtı. Yaralının durumunun iyi olduğu bildirilirken polis firar eden şüphelileri yakalamak için soruşturma başlattı.

TANDIRDAN ÇIKAN KIVILCIM YANGINA SEBEP OLDU


Tandırdan çıkan kıvılcımın tavandaki otlara sıçraması sonucu yangın meydana geldi.
Edinilen bilgiye, Erzurum'un İspir İlçesine bağlı Üzümbağı Mahallesinde tandır fırınından çıkan kıvılcım yangına sebep oldu. A.P. isimli şahsa ait olan tandır fırınından çıkan kıvılcımlar üst bölümde bulunan otlara sıçradı. Tutuşan otlar çatıda yangın çakardı. Çıkan yangında can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.