ErzurumHaber Girişi : 02 Nisan 2015 14:28

Erzurum'da kanlı gece...

Erzurum'da kanlı gece...
Erzurum'da bir kişi, tartıştığı kişi tarafından sokak ortasında vatandaşların gözü önünde bıçaklandı.
Erzurumajans-Erzurum'da bir kişi, tartıştığı kişi tarafından sokak ortasında vatandaşların gözü önünde bıçaklandı. Kayakyolu semtinde akşam saat 23.00 sularında meydana gelen olayda, aralarında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktığı iddia edilen kişilerden biri, ismi henüz açıklanmayan arkadaşını sokak ortasında defalarca bıçakladı.

www.radarhaber.com 'un haberine göre, yoldan geçen vatandaşların şaşkın bakışları arasında defalarca bıçaklanan kişi, ihbar üzerine olay yerine gelen Polis tarafından çağırılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. 

Görgü tanıkları, 'Bıçaklayan kişi çok soğukkanlıydı. Koyun keser gibi adamı defalarca bıçakladı. Bu nasıl insanlık. Artık sokağa çıkmaya korkar olduk' diyerek tepkilerini dile getirdiler. Kanlar içerisinde kalan ve bir otomobilin yanında çaresizce ambulans bekleyen kişi, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Bıçaklanan kişinin hayati tehlikesi devam ederken, bıçaklayan zanlının ise yakalandığı öğrenildi. Olayla ilgili tahkikat sürüyor. (Radar Haber) 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ESKI DADAS 01 Ocak 1970 02:00

    ERZURUM ESKI ERZURUM DEGIL INSANI DADAS MERT DEGIL ALACAK VURMAYLAMI TASILAT EDILIYOR INSAN INSANA KIYARMI GORENLER SEYIRCI YERINE ENGEL OLAMAMISLARMI ALLAH SIFANI VERSIN

  • Oguz 01 Ocak 1970 02:00

    Hey gidi Erzurum hey. Adam orda bıçaklanıyor milletde seyirci kalıyor. Aynen o vatandaşların dediği gibi bu nasıl insanlık.. Allah ıslah etsin. Amcayada Allah yar ve yardımcısı olsun geçmiş olsun..