SiyasetHaber Girişi : 10 Mayıs 2015 20:30

Erzurum'da HDP'nin seçim araçlarına saldırı

Erzurum'da HDP'nin seçim araçlarına saldırı
Erzurum'da kent merkezinde tur atan HDP'nin seçim otobüsü, çevredekilerin saldırısına uğradı.
Erzurumajans-Erzurum'da kent merkezinde tur atan HDP'nin seçim minibüsleri, çevredekilerin saldırısına uğradı. Polis olayı büyümeden önlerken, öfkeli kalabalık seçim minibüslerindeki HDP'lilerin kendilerine bıçak ve pala göstererek tahrik ettiklerini öne sürdüler.

Olay bugün akşam saatlerinde kent merkezi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. HDP'ye ait seçim minibüsleri kent merkezinden geçerken iddiaya göre araçlarda bulunanlar çevredekilere bıçak ve pala gösterildi. Bunun üzerine seçim minibüslerinin etrafını saran vatandaşlar içerisindekilere saldırdı. Olaya anında müdahale eden polis, kalabalığa engel oldu. Polis halkı sağduyuya davet ederek dağılmalarını istedi. HDP'lilerin içinde bulunduğu araçlar ise olay yerinden uzaklaştı. Görgü tanıkları minibüslerde bulunan HDP'lilerin bıçak ve pala göstererek küfürler savurduğunu ve olayların da bu yüzden çıktığını ileri sürdü.

Olay nedeniyle Emniyet Müdürlüğü yetkilileri HDP il binasının bulunduğu Mahallebaşı'na giden yolları kontrol altına aldı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Oguzhan 01 Ocak 1970 02:00

    @Alpurungu haklısın kardeşim. Olayın bizzat içindeydim an ve an ordaydım. Adamlar ellerinde sopa bıcak pala gösteriyorlar küfürler savuruyorlar. Polisimiz onları koruyor. Benim memleketimde ülkücü kardeşlerimden başka kimse sesini çıkarmıyor seyirci kalıyor. Bugün kimse sesini çıkarmazsa yarın dükkanlarınızı yakarlar öbürgün evinizi molotoflarlar vs. Uyan memleketim uyan gözü aç çözüm süreci yokken bunlar yoktu hepten derinleşti ellerini kollarını sallayarak geziyorlar. Caddeye çıkamazdı bunlar hepten azıttı. Ne mutlu türküm diyene çıldırın ulan hainler !! Biz var oldukça rahat hareket edemeyeceksiniz. Allah türkü korusun ve yüceltsin ne mutlu türküm diyene !!

  • bu nasıl iş 01 Ocak 1970 02:00

    Moderatör şerefsizlik kelimesi argo mu değil yok çok duymaktan mı nasıl yorum yapmış adam

  • alpurungu 01 Ocak 1970 02:00

    tahrik ederler, bıçak çekerler, adam yaralarlar, gerekirse öldürürler. ama onlar masum, onlar suçsuz, onlar günahsız. bütün suç vatanseverlerin yani faşistlerin

  • HACI AHMET SOYSAL 01 Ocak 1970 02:00

    Kamil yaren Ağzını topla haddini bil kimlerlerle muhatap olduğunun farkına var.Burası ERZURUM.Kime şerefsiz diyorsun.Vatan sevgisi Şerefsizlik değildir. Şerefsizlik masum canlara kıyıp kundaktaki bebeği öldürmek,30 000 masum cana kıymaktır.Bu Durumda kimin ŞEREFSİZ olduğu ortaya çıkıyor.

  • mahallebaşı 01 Ocak 1970 02:00

    kardeşim

  • kamil yaren 01 Ocak 1970 02:00

    bu kadar şerefsizlik etmenin ne anlamı var her düşünceye saygılı olmayı öğrenemediniz Erzurumlular Dünya saygılı olmayı öğrendi siz saygılı olmayı öğrenemediniz (SÖZÜM BÜTÜN ERZURUMLULARA DEĞİLDİR)

  • 25 01 Ocak 1970 02:00

    Kardeş siz Vatan severleri faşist yapmışsınız Erzurum hep faşist o zaman

  • Vat arkadas 01 Ocak 1970 02:00

    Herseyi doğru yaptınız bu kaldı bırakın her partinin seveni var size ne tahrik olmaya gerek yok kavga etmeye her an hazırsınız önce ayna karşısına geçin

  • burhan 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum da ermeni istemiyoruz

  • mahmut altun 01 Ocak 1970 02:00

    taş yazsaydınız inanırdım ama pala ve bıçak kesin yalandır zaten memleketimiz erzurumda çok faşist yaşadığını biliyoruz

  • Erzurum25 01 Ocak 1970 02:00

    O ZAMAN GEÇMEYECEK ŞEHİR MERKEZİNDEN .... BURASI ERZURUM HERKES ONA GÖRE DAVRANACAK.