Erzurum zaman kaybediyor!

Fenerbahçe'nin 'efasanevi' futbolcularındanÖmer Kaner, süper ligde olmayan Erzurum'un alt yapıya eğilmeyerek zaman kaybetmekte olduğunu belirtti, Ersun Yanal'ın Fener teknik direktörlüğüne onay vermedi!

Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen UEFA teknik direktörler kursuna başantrenör olarak katılmak üzere Erzurum'da bulunanÖmer Kaner, şehri 20 yıl öncesine göre daha 'değişmiş' ve 'gelişmiş'gördüğünü söyledi. 20 yıl önce Hamza Cimilli'nin başkanlığı döneminde Erzurumspor'da kısa bir süre teknik direktörlük yapan Ömer Kaner,maddi imkanlara rağmen bugün süper ligde bir takımın bulunmamasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. ''Öğrendiğime göre para problemi de yok ama şehir süper ligde değil. Bu durum Erzurum'a hiç yakışmıyor. Bugün bu imkanlar ile Erzurum'un da süper ligde olması gerekirdi. Bence Erzurum böyle durarak da yerinde sayıyor, yanlış yapıyor. Zaman niye kaybediliyor, anlamıyorum''diyen Kaner, il idarecilerinin işe artık alt yapıyla başlamaları gerektiğine dikkat çekti. Alt yapısı güçlü şehirlerin daha iddialı konumda olduklarına vurgu yapan Kaner, Erzurum'un da süratle buna başvurmasını, bu potansiyeli şehirde gördüğünü de bildirdi.

HAFIZA SORUNU VAR..

Erzurumspor'da görev yaptığı kısa süre içerisinde sadece beraber çalıştıkları yöneticilerin değil, futbolcuların da isimlerini hatırlamakta zorluk çeken Ömer Kaner, idarecilerden sadece AdemKaya, Necmi Akalın ve Sacit Bulucu'yu, topçulardan da Ali Rızaile Yücel Çolak'ı hatırladı! Bir tek başkan Hamza Cimilli'nin ismini unutmadığına işaret eden Kamer, ne kadar düşündüyse Erzurumspor'un o dönem orta sahasının yükünü çeken Beşiktaşlı futbolcuyu hatırlamadı! Kaner'in en çok hatırladığı ise Erzurumspor'daki kendisinin son maçı ve skoru! Tecrübeli teknik adam, Erzurumspor'da son maçının deplasmandaki 1-0'lık Zonguldakspor mağlubiyeti olduğunu söyledi ve o maçı unutamadığını belirtti, ''Kazansaydık play-off'taydık'' dedi!

Erzurumlu antrenör Alparslan Topçu ile Erzurumspor Berberi Yavuz Yakışan'ın Cumhuriyet İş Merkezi'ndeki kuaför dükkanında futbol muhabbeti yaptığım Ömer Kaner, Fenerbahçe ile ilgili bir soruma da şu karşılığı verdi:

YANAL BENİM YARDIMCIMDI..

'' Ben Denizlispor'da teknik direktör iken Ersun Yanal benim yardımcı hocamdı. Alt yapıdan bize katılmıştı. Kısa zamanda büyük mesafeler katetti. Ben şahsen Fenerbahçe ile anlaşan Ersun Yanal için o camianın erken olduğu kanaatindeyim. Fener camiasının içini, dışını bilirim. Bu kan uyumu tutmaz diye düşünüyorum. Ersun'u severim ama bana bu iş yanlış oldu gibi geliyor. Kaldı ki Fenerbahçe'nin şu an içinde bulunduğu durum da içler acısı. Hiç içaçıcı değil..'' 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.