BölgeHaber Girişi : 12 Mayıs 2011 07:28

Erzurum trafiğine yeni düzenleme!..

Erzurum trafiğine yeni düzenleme!..
Palen Doğalgaz'ın tahsilat merkezinin bulunduğu Haşıloğlu Caddesi, çift yönlü trafik akışına kapatıldı.

Erzurum Ajans-Erzururm Ulaştırma Koordinasyon Merkezi’nce (UKOME) alınan karar doğrultusunda bugünden itibaren Haşıloğlu Caddesi’nde trafik tek yönlü olarak sağlanacak.


Erzurum Ulaştırma Koordinasyon Merkezi (UKOME),esnaf başta olmak üzere sürücülerin çift yönlü trafikten dolayı dert yandığı Haşıloğlu Caddesi’ne  el attı.

Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanı Amir Badur, Haşıloğlu Caddesi’nde yaşanan sıkıntının uzun süreden beri gündemlerinde olduğunu ve UKOME toplantısında konuyu değerlendirerek caddenin, çift yönlü olarak trafiğe kapatıldığını açıkladı.

Badur, “Özellikle doğalgaz faturasını yatırmak için bu giüzergaha park eden araçlar yüzünden trafik arapsaçına dönüyordu.  Haşıloğlu Caddesi, bundan böyle Saray Bosna Caddesi istikametine doğru tek yönlü olarak kullanılacak.” diye konuştu.

G 1 NUMALARI OTOBÜS HATTI DA DEĞİŞTİ

Haşıloğlu Caddesi’nin tek yönlü trafiğe kapatılmasıyla birlikte bu güzergah üzerinden geçen şehir içi ulaşım hatlarında da değişikliğe gidildi. Ulaştırma Daire Başkanı Amir Badur, “Önceden Havuzbaşı istikametinden gelerek, Saray Bosna Caddesi üzerinden Haşıloğlu Caddesi istikametine seyreden G 1 hat numaraları otobüsler, bugünden itibaren bu caddeyi artık kullanamayacak. Söz konusu hat numaraları otobüsler; Havuzbaşı istikametinden gelerek, Dadaş Sineması durağına doğru seyredecekler. G 1 hat numaralı otobüsler, Yakutiye Belediyesi kavşağından sağa dönerek, Ali Ravi Caddesi ve Yoncalık güzergahına giriş yapacaklar.” dedi.

Söz konusu güzergahtaki yolcuların mağdur olmaması için duraklara gerekli bilgilendirme duyurularının asıldığını kaydeden Büyüykşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkan Amir Badur, otobüslere binmek için Haşıloğlu Caddesi üzerinde beklen yolcuların, bundan böyle Ali Ravi Caddesi’ne çıkmaları çağrısında bulundu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.