BölgeHaber Girişi : 30 Aralık 2010 17:42

Erzurum Toplum Polisin'den Esnafa Ziyaret!..

Erzurum Toplum Polisin'den Esnafa Ziyaret!..
Erzurum Toplum Destekli Polislik Şubesi memurları, kamu kurum ve kuruluşları ile esnafı gezerek yeni yıllarını kutladı.

Erzurum Ajans-Erzurum Toplum Destekli Polislik Şubesi memurları, kamu kurum ve kuruluşları ile esnafı gezerek yeni yıllarını kutladı.

Toplumsal duyarlılığı artırmak, olaylar konusunda halkı bilinçlendirmek ve kurumlar arası diyalogu geliştirme amacıyla kurulan Toplum Destekli Polislik Şubesi, yeni yıl öncesi kuruluşları ve esnafları ziyaret etti.

Polis memurları ziyaret ettikleri esnaflara yeni yılın Türkiye ve Erzurum için daha huzurlu, daha güvenli geçmesini temenni eden kartlar dağıttı.

Memurlar çalışmalar kapsamında Vali Yardımcısı Hakan Şen, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum Emniyet Müdürü İbrahim Çelik ve şube müdürleri, Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Basri, Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rahmi Ertek, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Abdurrahman Aktürk, basın kuruluşları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çeşitli dernekleri ziyaret etti.

Kurum müdürleri ve vatandaşlar ise kendilerini unutmayan Toplum Destekli Polislik memurlarına teşekkür etti.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.