ErzurumHaber Girişi : 13 Eylül 2012 02:35

Erzurum SGK binası yıkılacak

Erzurum SGK binası yıkılacak
Büyükşehir Belediyesi Meclisi son oturumunda alınan bir kararla, Cumhuriyet Caddesi’ndeki SGK İl Müdürlüğü binasının yıkımı için ilk adım atıldı.
Erzurum Ajans-Büyükşehir Belediyesi Meclisi son oturumunda alınan bir kararla, Cumhuriyet Caddesi’ndeki SGK İl Müdürlüğü binasının yıkımı için ilk adım atıldı.

Geçtiğimiz günlerde Erzurum’a gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in isteği üzerine harekete geçen SGK ve Büyükşehir Belediyesi, binanın yıkımı için kolları sıvadı. Palandöken Devlet Hastanesi’nin hemen arka tarafından bulunan ve bir süre önce yıkımı gerçekleşen lojman alanının imar planında ‘yeşil alan’ gözüken durumu, “Resmi Kurum Alanı” olarak düzeltildi.

Alınan karar doğrultusunda SGK, ‘Resmi Kurum Alanı’ olarak tanımlanan bölgeye yeni bir hizmet binası yapacak. Büyükşehir Belediyesi de yürüttüğü “cazibe merkezi projesi” kapsamında SGK binasının yıkımını gerçekleştirecek. Bu noktada SGK’nın yeni hizmet binasını Büyükşehir Belediyesi’nin mi yoksa SGK’nın mı yapacağı henüz netleşmiş değil.SGK binasının hangi şartlarda yıkılacağına önümüzdeki birkaç gün içerisinde karar verileceği ifade ediliyor. (Palandök
en)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • naz 01 Ocak 1970 02:00

    O binayı kimin parasıyla yaptırdınız şimdi kimden izin alıp yıktırıyorsunuz.Vatandaşın parasıyla iyi oynuyorsunuz aferin...Akılsız yöneticiler var oldukça biz biraz zor doğruluruz....

  • veyis 01 Ocak 1970 02:00

    ÇOK İSABETLİ KARAR MECLİSE TEŞEKKÜR EDİYORUM.TARİHİ DOKUYU ÇIKARMAK İÇİN ÇOK DAHA YERİN YIKILMASI GEREKİR