SiyasetHaber Girişi : 28 Ekim 2012 11:30

Erzurum MHP'de bayramlaşma

Erzurum MHP'de bayramlaşma
MHP İl Başkanı Zekai Kaya, düzenlenen bayramlaşma programında partililer ile bir araya geldi.
Erzurum Ajans-MHP İl Başkanı Zekai Kaya, düzenlenen bayramlaşma programında partililer ile bir araya geldi. Parti İl binasında düzenlenen bayramlaşma programına İl Başkanı Zekai Kaya, İlçe Başkanları ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı.

Bayramlaşma programında konuşan İl Başkanı Kaya; ''Toplumca kutladığımız bu bayram günlerindeki sevinç ve huzurun diğer tüm günlerimize de yaşanmasını istiyoruz'' dedi.

Partililerle tek tek bayramlaşan Kaya; ''Milli ve manevi değerleri olmayan, var olan bu değerlerine sahip çıkmayan bir milletin hayatta kalma şansı olmaz. Bütün bunların yaşatılması, bizden sonraki nesile ulaştırılması, milli ve ahlaki bir görevdir. Bu coğrafyada ki en büyük değerimiz Türk olmaktır, dolayısıyla da Türk örf, ödet, gelenek ve göreneklerine sahip çıkmak bize düşen önemli görevlerden biridir. Her türlü değerlerimize, bununla beraber varlığımıza ve birliğimize saldırıların hat safhaya ulaştığı, ellerindeki kör bıçakla bizi parçalamaya çalışan şer odaklarına karşı başarılı olabilmemiz için birlik ve beraberlik içinde olmamız, bütün milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmamız gerekmektedir.'' dedi.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.