BölgeHaber Girişi : 20 Nisan 2011 13:48

Erzurum MHP adayları yağmurla geldiler!..

Erzurum MHP adayları yağmurla geldiler!..
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayları yağmur altında düzenlenen törenle havalimanında karşılandı.

Erzurum Ajans-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayları yağmur altında düzenlenen törenle havalimanında karşılandı.

MHP Erzurum Milletvekili adayları Erzurum Havalimanı'nda düzenlenen görkemli törenle karşılandı. Törene yağmur damgasını vururken katılımcılar ıslanmamak için şemsiyelere sarıldı. Karşılama sırasında davul zurna ile tempo tutulurken folklor ekibi de bir gösteri yaptı. Folklor gösterisi sırasında yağmur nedeniyle kayganlaşan zeminde ayağı kayarak yere düşen bir oyuncu objektiflere yansıdı.

Daha sonra Erzurum Havalimanı'ndan yaklaşık 200 araçlık konvoyla ayrılan MHP'liler şehir turu attılar. Şehir turu ardından Abdurahman Gazi türbesini ziyaret eden aday ve katılımcılar parti binasına geçtiler.

MHP Milletvekili adaylarının tanıtımı bugün saat 18.00'da Yıldız Düğün Salonu'nda düzenlenecek olan bir programla yapılacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.