Spor Haber Girişi : 12 Ekim 2014 17:55

Erzurum kayıplarda: 3-1

Erzurum kayıplarda: 3-1
Geçen hafta evinde Sakaryaspor'a kaybeden Büyükşehir Beledye Erzurumspor, yara sarmak için çıktığı İzmir deplasmanında vurgun yedi.
Erzurumajans-Geçen hafta evinde Sakaryaspor'a kaybeden Büyükşehir Beledye Erzurumspor, yara sarmak için çıktığı İzmir deplasmanında vurgun yedi.

Bergama 14 Eylül stadında oynanan maçta mavi-beyazlılar, kendisi gibi ilk 5'i hedefleyen rakipleri karşısında tutuk ve etkisiz bir futbol sergiledier. İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında 56'ncı dakikada Serdar ve 64'ncü dakikada Muhammed'in kaydettiği goller ile 2-0 geriye düştü. Bu yarıda oyuna dahil olan Sefer'in 77'nci dakikadaki golü ile farkı 1'e indiren Erzurum, ne varki uzatma dakikalarında Harun'un golüne engel olamadı ve sahadan 3-1 yenik ayrıldı. Ev sahibi ekibin bir penaltı da kaçırdığı maçın son dakikalarını Ömer sakatlandığı ve başka da oyuncu değişikliği hakkı olmadığı için Erzurum takımı 10 kişi oynamak zorunda kaldı.

Taraftarlarını bu mağlubiyet ile üzen ve birincilik hedefinden uzaklaşır görünen Erzurum, şu ana kadar aldığı 7 puan ile 12'nci sırada yer bulabildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sözde taraftar. 01 Ocak 1970 02:00

    Anlatın hele zengin amcalar, Erzurum sevdalıları paralı amcalar??? Taşkın onca küfür yedikten sonra neden transfer edildi? Daha küfür yemesi mi lazımdi? Nedir bu para aşkı? Yetmedi mi yedikleri, yiyecekleri? Hadi transfer edildi diyelim kendisi, sırf Rizeli diye Mikail kontenjan oyuncusu olarak bu takıma neden alındı? Çok mu gerekli orta sahaya? Onun kalitesinde hiç topçu yok mu memlekette? Hadi alındı diyelim, hiç gereği yokken 60lı dakikalarda neden oyuna alınmak zorunda? Sözleşmesinde mi yazıyor? İlker`e bir stad ana avrad söverken(Bazen hakmediği halde bile olsa) Bu hafta Anıl, Yusuf, Ozan oynayamazmıydı? İlker`in kardeşi Alper neden transfer edildi? Geldiği takım da ne kadar gol attı, çok mu başarılıydı? Yoksa prof yapmak mi amaçtı? O kadar transfer yapıldı ya hani takıma, uyum süreci mi var, neden gol atamıyoruz? Çok mu zor? Herkes arkanızda değil mi? Açıklayın amcalar... un var, şeker var, yağ var. Biz çok şey istemiyoruz ki. Başarı, mutluluk, huzur. Haketmiyor mu sizce bu şehrin cefakar insanları? Yetmedi mi bunca hüzün, çile. Lütfen mantıklı cevap verin. Yoksa daha çok taraftar sahaya girer. Kendi golunu kendi atar. Paraları biz, azıcık da siz ödersiniz, keyfinize bakarsınız. Ne de olsa iyi kazanıp, kazandırdınız. Erzurumun hayalleri de bir başka bahara kalır. Her zaman ki gibi