Siyaset Haber Girişi : 04 Haziran 2015 14:00

Erzurum İMO'nun konuğu CHP'li Bozkurt'tu

Erzurum İMO'nun konuğu CHP'li Bozkurt'tu
Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum Milletvekili Adayı Orhan Bozkurt CHP İl Yönetimi İle beraber İnşaat MühendisleriOdasını ziyaret etti.
Erzurumajans-Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum Milletvekili Adayı Orhan Bozkurt CHP İl Yönetimi İle beraber İnşaat MühendisleriOdasını ziyaret etti.

Ziyarette Şube Başkanı İlhan Tohumcu İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şubesi olarak bütün partilere eşit mesafede bulunduklarını ve her partiyi konuk ettiklerini belirterek diğer partilerin ziyaretleri sırasında dile getirdiği mühendislik uygulama alanlarındaki sorunlardan bahsetti.

CHP Erzurum Milletvekili adayı Orhan Bozkurt'a seçim için hazırlanan "Talep ve Önerilerimiz" kitapçığını veren İMO Şube Başkanı Tohumcu, Erzurum'daortak üst kimliğin Erzurumluluk olması gerektiğini ve Erzurum'a daha iyi hizmeti kim getirecekse onların seçilmelerini istediklerini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum Milletvekil Adayı Orhan Bozkurt ise yaptığı konuşmada; CHP olarak iktidara yürüdüklerini ve CHP'nin Erzurum'dan vekil çıkaramamasının Erzurum'un zararına olacağını anlattı.Bozkurt, Erzurumluların şuan bile memnuniyetle kullandığı bir çok hizmet ve alt yapının geçmiş dönemlerdeki CHP yönetimlerinin eseri olduğunu belirterek yeniden yetki istediklerini belirtti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.