SporHaber Girişi : 15 Aralık 2013 15:30

Erzurum fırsat tepti 1-1

Erzurum fırsat tepti 1-1
Erzurum Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Çorum önünde 1 puan aldı ama lider Düzyurt'un mağlubiyetiyle büyük bir fırsatı da kaçırmış oldu..
Erzurumajans-Vedat Refayeli'nin haberi-Erzurum Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Çorum önünde 1 puan aldı ama lider Düzyurt'un mağlubiyetiyle büyük bir fırsatı da kaçırmış oldu..

Dr.Turhan Kılıççıoğlu stadında saat 13.30'da başlayan maçı Yiğit Arslan, Volkan Cindemir ve İsmail Uğur Göçmen hakem üçlüsü yönetti.

Erzurum maça İlker, Erdinç, Fatih Gültekin, İsmail, Haluk, Sefer, Muhammet, Mustafa Özkaya, Kerem, Ekrem ve Fatih Arat onbiri ile çıktı.. Üst sıraları ilgilendiren Erzurum Büyükşehir Belediyespor-Çorum Belediyespor maçının ilk yarısı karşılıklı atak ve atılan gollerle geçti. 28.dakikada Oğuzhan'ın golüyle 1-0 geriye düşen mavi-beyazlılar, aradığı golü 38.dakikada Erdinç'le buldu. İkinci yarıda da ataklar sonucu değiştirmedi ve maç ilk yarıda atılan gollerle 1-1 sona erdi. 1 puana rağmen Erzurum puan cetvelinde 1 basamak aşağıya düştü, 4'ncü oldu. Zorlu Çorum deplasmanından alınan 1 puan, yöneticileri sevindirdi. Yöneticiler, '' Rakibizim de bizim gibi bu yola baş koymuş bir ekip. Buradan 1 puan çıkartmak da başarıdır. En azından hiç yoktan iyidir'' dediler. Bu arada, 1'er kişi eksik oynayan Maltepe-Düzyurt maçı liderin 1-0'lık mağlubiyeti ile son buldu. Erzurum eğer bu maçı kazansaydı lider ile aradaki puan farkı 3'e indi. Şu ana kadar grupta fileler toplam 14 kez havalandı..
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.