ErzurumHaber Girişi : 20 Şubat 2012 11:45

Erzurum Emniyeti'nden açıklama geldi

Erzurum Emniyeti'nden açıklama geldi
Erzurum’da geçtiğimiz hafta meydana gelen gasp olayının hayal mahsulü olduğu ileri sürüldü.
Erzurum Ajans-Erzurum’da geçtiğimiz hafta meydana gelen gasp olayının hayal mahsulü olduğu ileri sürüldü. Erzurum emniyet müdürlüğü gasp olayını yalanladı.
Geçtiğimiz hafta haber ajanslarının servise koyduğu maskeli gasp haberinin hayal mahsulü olduğu ileri sürüldü. Erzurum Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi.

“16.02.2012 günü haber olarak duyurulan Kar Maskeli Gasp olayı gerçeği yansıtmamaktadır. Günün nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı ile olayın çözümlenmesi amacıyla 15.02.2012 günü mağdurla yapılan görüşmede olayın tamamen hayal ürünü olduğunu, böyle bir olayın yaşanmadığını, kimseden herhangi bir şikâyetinin olmadığını beyan etmiştir.”

Olay ajanslar tarafından böyle servis edilmişti…

Erzurum’da kar maskeli 5 kişi, yolda yürümekte olan vatandaşın önünü keserek cep telefonu ve paralarını gasp etti. Daha sonra Ş. A’yı darp eden 5 şüpheli kaçarak kayıplara karıştı. Darp edilen Ş. A., ambulansla hastaneye kaldırıldı.
P
olis kaçan kar maskeli şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.