BölgeHaber Girişi : 06 Temmuz 2010 00:04

Erzurum emniyetinde terfi heyecanı!..

Erzurum emniyetinde terfi heyecanı!..
Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Türk polisinin standartların üstünde eğitim aldığını, suç ve suçlu ile mücadelede geçmiş yıllara oranla daha başarılı olduğunu söyledi.

Erzurum Ajans-Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Türk polisinin standartların üstünde eğitim aldığını, suç ve suçlu ile mücadelede geçmiş yıllara oranla daha başarılı olduğunu söyledi.
Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nde görev yaparken bir üst rütbeye terfi eden 65 personel için tören düzenlendi. Polis Evi salonunda düzenlenen terfi törenine Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, İl Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, Alay Komutanı Mustafa Soysal, Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Kuş, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Fahrettin Korkmaz, Bölge İdare Başkanı Yılmaz Akçil, Adalet Komisyon Başkanı Mustafa Mutlu, Polis Okulu Müdürü Numan Yıldırım ve emniyet personeli katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Erzurum Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, emniyet teşkilatının ve polislerin Türkiye Cumhuriyetinin şimdiki ve gelecekteki koruyucuları olduklarını belirtti.
Çelik, daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Kanunların bekçisi ve vatandaşların can ve mal güvenliğini koruyan meslektaşlarımın, bu kutsal görevin altından aileleri ile birlikte başarı ile kalkacağına eminim. Terfi eden tüm meslektaşlarımı tebrik ediyor ve yeni görevlerinde başarılar diliyorum.”
Terfi alan personeli tebrik eden Erzurum Valisi Sami Bulut, Türk polisinin standartların üstünde bir eğitim aldığını belirtti.
Vali Öztürk, böyle bir törenin Erzurum Emniyeti için bir bayram niteliğinde olduğunu ve ayrıntıları gözetmeden asgari şartlar içerisinde terfi eden bir sistem içinde Emniyet Mensuplarının daha fazla gayret içinde olduklarını belirtti.
Emniyet mensuplarının, 24 saat görevleri başında vatandaşın can ve mal güvenliğini koruduğunu ifade eden Erzurum Valisi Öztürk, “ Terfi etmek demek her şeyin bittiği anlamına gelmez. İyinin düşmanı daha iyisidir düşüncesi ile çok daha iyi işler başaracağınıza eminim devletimiz, ülkemiz, milletimiz, hizmetlerin en iyisine layıktır. Emniyet teşkilatında görevli olan arkadaşlarımız, kanuni zorluk çekmeyen konularda da en iyiyi yaptıklarına eminim. Çünkü dediğim gibi bu ülkenin in iyi hizmetlere ihtiyacı var. Hep birlikte başarılara imza atacağız. “ dedi.
Konuşmaların ardından terfi edenlerin rütbeleri takıldı. Bazı amirlerin rütbelerini ise çocukları taktı. Rütbelerin takılmasından sonra toplu fotoğraf çekinildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.