Erzurum Haber Girişi : 27 Haziran 2024 14:04

Erzurum'da silahlı saldırı!

Erzurum'da silahlı saldırı!
Erzurum'un Karaçoban ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle süren husumet kanlı bitti. Silahlı saldırıya uğrayan baba F.Y. (46) hayatını kaybederken, kızı Ş.E.Y. (18) ise yaralandı.
Erzurum'da silahlı saldırı!

Olay Erzurum’un Karaçoban ilçesi Gündüz Mahallesi’nde sabah saat 07.30 sıralarında meydana geldi. 

 

Baba F.Y. ve kızı Ş.E.Y. evlerinin bahçesinde bulundukları sırada husumetlileri baba oğul M.S.Y. (59) ile Ö.Y. (23) adlı iki erkek şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı.

 

 

Aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle geçmişe dayalı husumet bulunan tarafların inadı kanlı bitti. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Baba kız ilk müdahalenin ardından Karaçoban Devlet Hastanesi’nde kaldırıldı. Baba F.Y. hastanede hayatını kaybederken kızı Ş.E.Y. ise Erzurum Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Talihsiz kızın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

 

Baba oğul dere yatağında bulundu

 

Silahlı saldırıyı gerçekleştiren M.S.Y. ve Ö.Y. isimli şahıslar ise olay yerine geldikleri aracı bırakarak kaçtı. İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin arama çalışmaları ise anında sonuç verdi. Arazideki dere yatağı içerisinde saklanan baba oğul kıskıvrak yakalandı. Şahısların olayda kullandığı 1 adet 7.65 mm çapında tabanca ile bu tabancaya ait 40 fişeğe el konuldu. Cumhuriyet savcısının talimatıyla, gözaltına alınan şahısların işlemleri sürüyor. Kaynak: Pusula

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.