Erzurum Düzenleme Tarihi : 06 Ağustos 2020 13:26 Haber Girişi : 06 Ağustos 2020 13:29

Erzurum'da Covid-19 denetimine tam not

Erzurum'da Covid-19 denetimine tam not
Erzurum'da polis, korona virüs tedbirleri kapsamında iş yerlerinde denetimler yaptı.
Erzurum'da Covid-19 denetimine tam not

Erzurumajans-Erzurum'da polis korona virüs tedbirleri kapsamında iş yerlerinde denetimler yaptı. Denetimlerde Erzurum esnafı sosyal mesafe ve maske kuralına uyarken, polisten tam not aldı.

 


 

Erzurum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zabıta ekipleri tarafından Covid-19 tedbirleri kapsamında halka açık mekanlarda sağlık ve güvenlik kurallarına ilişkin inceleme yapıldı.

 

 

Denetimlerde, başta "maske, mesafe ve ateş ölçümü" gibi Covid-19 tedbirleri olmak üzere sağlık ve güvenlik tedbirleri detaylı şekilde incelendi. İş yerlerini denetleyen ekipler çalışanlarla ve müşterilere sosyal mesafe ve maske takma konusunda uyarılarda bulundu.

 


 

Denetlemelerde Erzurumlu esnafın ve vatandaşların kurallara uyduğu görüldü.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • HAYATINIZ YALAN 06 Ağustos 2020 13:42

    Bayramda Erzurum da , bir yere gittim ,girişte ne ateş ölçüldü ne dezenfektan sıkıldı.Dezenfektanı girişe koymuşlar öylece duruyor.ÇALIŞAN PERSONELE DEDİM Kİ BENİM ATEŞİM 39 ,GÖZLERİ FALTAŞI GİBİ AÇILDI.Dedim 39 olsa napıcan ne ateş ölçtünüz ne dezenfektan sıktınız ( ben kendim alıyorum dezenfektanı girişte,çoğu kişi sıkmadan içeri giriyor ) haklısın abi dediler ,dedim o patronunuza söyleyin ,bir ateş ölçer alsın yazık günah. Eminim habersiz sivil polisler girse çoğu yere ,baya ceza olacak.SİZE BİR ÖRNEK VEREYİM İSTANBULDA PANDEMİ SONRASI AÇILAN BİR YERE GİRİŞTE ÖNCE ATEŞ ÖLÇÜLDÜ , DEZENFEKTAN SIKILDI ŞİMDİ BU UYGULAMAYI BENİM MEMLEKETİMDE NEDEN DOĞRU DÜZGÜN YAPMAZLAR. Birde birşey duydum üzüldüm doğru,yanlış bilmem polis ceza yazıyormuş AK parti il teşkilatı sildiriyormuş.KİMSEDE BİZİM BELEDİYE BAŞKANINA PANDEMİYİ EN İYİ YÖNETEN BAŞKAN DİYEMEZ,O SIRASINI DEV EKRANLARDA AŞTI. DOĞRULARI YAZIN ÇİZİN,BEN SAYIN VALİME VE TÜM GÜVENLİK TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR EDİYORUM.