SporHaber Girişi : 29 Mayıs 2013 21:10

Erzurum Belediyespor hocasını buldu

Erzurum Belediyespor hocasını buldu
Büyükşehir Belediyespor, Gümüşhanespor'u 2. Lig'e taşıyan Yavuz İncedal ile yüzde 99 oranında anlaşma sağladı.
Erzurumajans-Teknik direktör Taşkın Güngör ile yollarını ayıran Büyükşehir Belediyespor, hoca arayışlarında sona geldi. Bir süredir Gümüşhanespor'u bu sezon Spor Toto 2. Lig'e taşıyarak büyük bir başarının altına imzasını atan Yavuz İncedal ile görüşen yönetim, tecrübeli çalıştırıcı ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Teknik direktör adayları içerisinde listenin ilk sırasında yeralan Yavuz İncedal'ı takımın başına getirmekte çok ısrarlı olan Başkan Saim Özakalın, transferi noktalamak için adeta gün sayıyor.

Başarılı teknik adamın Gümüşhanespor ile ile iplerini tamamen koparmasını bekleyen Özakalın ve yöneticiler, transferin birkaç gün içerisinde sonlanmasını ümit ediyor. Yavuz İncedal'ın Belediyespor'un yeni teknik patronu olma olasılığını kulübe yakın çevreler "yüzde 99" olarak ifade ederken, hemen herkes gözünü genç çalıştırıcının Gümüşhanespor yönetimiyle yapacağı son görüşmeye çevirdi. İncedal'ın bu görüşmenin ardından Gümüşhanespor ile yollarını ayırıp, Belediyespor'un teklifine "evet" demesi bekleniyor.

SÜPER LİG'DEN FLAŞ TRANSFER

Öte yandan Belediyespor yönetiminin transferde de büyük bir bomba patlatma hazırlığında olduğu öğrenildi.  Halen Süper Lig'de top koşturan flaş bir isim ile görüşen yönetimin, bu transferi  bitirmesinin de an meselesi olduğu belirtiliyor. Ancak flaş transferin ismi sır gibi saklanıyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • hidayet aslın 01 Ocak 1970 02:00

    çok temiz kalpli çök çalışkan bir o kadar da disiplinli bir teknik direktördür insanlarla diyaloğu süper erzurumlular için büyük şans çok seveceğiniz bir hoca tokatlılar olarak çok saygı sevgi duyduğumuz bir insan çokda hırslıdırhep başarıyı düşünür.

  • SEDAT GÜVEN 01 Ocak 1970 02:00

    Taşkın Güngör Kalsa Daha iyi bu ne böyle