SporHaber Girişi : 11 Aralık 2012 22:30

Erzurum BBS'de şok gelişmeler

Erzurum BBS'de şok gelişmeler
Altınordu ile kendi evinde 1-1 berabere kalarak zirve yolunda ağır yara alan Belediyespor da, 3 futbolcu ile yollar ayrıldı.
Erzurumajans-Orkun ÇİZMELİ'nin haberi-Altınordu ile kendi evinde 1-1 berabere kalarak zirve yolunda ağır yara alan Belediyespor da, 3 futbolcu ile yollar ayrıldı. Altınordu maçının kadrosuna giremediği için olay çıkaran Emrah İnanç ile aynı maçta hatalı gol yiyerek şimşekleri üzerine çeken kaleci Lokman ve orta sahanın etkili ismi Musa Ballı, bugün sürpriz bir şekilde kadro dışı bırakıldı. Üç oyuncunun da kentten ayrıldığı öğrenildi.

Sezon başında büyük umutlarla Bugsaşspor’dan transfer edilen Emrah İnanç, Altınordu maçının 18 kişilik kadrosunda ismini göremeyince kulüp tesislerinde iddialara göre isyan çıkardı. Takımın maça gitmek için hazırlandığı esnada kendisini kadroya almayan teknik direktör Taşkın Güngör ile görüşmek isteyen Emrah İnanç, Genel Kaptan Abdulrezzak Cellat’la görüşebildi. Cellat ile görüşmesinde hocasına yönelik sert ifadeler kullanan ve Taşkın Güngör’ün ‘Rizeli futbolcuları kayırdığını’ öne süren Emrah İnanç’ın ses tonunu yükseltmesi üzerine Cellat’ın oyuncunun ağzını kapatıp, “Yeter artık! Sus” diye uyardığı öne sürüldü.

Maçın ardından da tepkisi devam eden genç futbolcu, bugün öğleden sonra bir kez daha hocası hakkında yüksek sesle, “hemşerilerini koruyor” iddiasını kulüp tesislerinde dillendirmeye başlaması üzerine, iddialara göre Genel Kaptan Abdulrezzak Cellat’ın ‘fiziki’ müdahalesiyle karşılaştı. Yaşanan gerilim üzerine Kulüp Başkanı Saim Özakalın, teknik direktör Taşkın Güngör’ün de onayını alarak, Emrah İnanç ile birlikte Altınordu maçında hatalı gol yiyen kaleci Lokman ve son haftalarda kadroya girmekte zorlanan Musa Ballı’nın kadro dışı bırakılmasına karar verdi.

Alınan kararları değerlendiren Asbaşkan Ahmet Metin Karadayı, Başkan Özakalın’ın aldığı kararların arkasında olduklarını belirterek, “Bu karar takıma adeta doping etkisi yaptı. Oyuncuların gönderilmesinden sonra yapılan antrenmanı izlemeliydiniz. Oyuncuları ilk kez bu kadar istekli ve arzulu gördük. Hepsi de giden oyuncuların takımın huzurunu ve dengesini bozduklarını ve gönderilmesinin isabetli olduğunu ifade ediyor” dedi. (Kaynak: Erkhaber.com)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.