BölgeHaber Girişi : 19 Eylül 2011 00:10

Erzurum BBS'de Çelik görevinin başında!..

Erzurum BBS'de Çelik görevinin başında!..
Erzururum Büyükşehir Belediyespor'u amatör ligden alıp 3.Lige çıkaran Teknik Direktör Hasan Çelik, tahammül edilemeyen puan kayıplarına rağmen umutlu. İşte Çelik'in maç sonrası görüşleri...

Erzurum Ajans- (Özel)- Bugün oynanan Siirtpor maçında da sahada 2 puan bırakan Erzurum Büyükyehir Belediyespor'da Teknik Direktörü Hasan Çelik görevinin başında olduğunu bildirdi.

Taraftarlar tarafınadn büyüyk tepki alan ve maç süresince protesto  edilen Çelik, yeni oyunculardan kurulu bir ekip olduklarını belirterek, takımın yaşadığı uyum sorununun zamanla özgüven sıkıntısına dönüştüğünü ancak yaşadıkları sıkıntılı günleri aşacaklarını söyledi.

Yapılan protestolara kulak asmadıklarını ifade eden Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Ben görevimin başındayım. Bu takımı düzlüğe çıkarmadan da hiçbir yere gitmeyeceğim. Biz iyi bir ekibiz. Sahada istediğimiz futbolu oynadığımızda herkes görecek takımımızı. Daha fazla çalışarak bu sıkıntılı günleri atlatacağız.''

Bu arada mavi-beyazlı ekip, önümüzdeki haftayı bay geçerek ardından 2 Ekimde Çarşambaspor deplasmanında puan mücadelesi verecek.

ÇELİK İÇİN SİİRTSPOR MAÇINDA TARAFTARLAR NE DEMİŞTİ?

'..... git Hasan .... git!'

'Hasan Papucu yarım... Çık dışarı oynayalım!'

 'İstifa... İstifa... Yönetim istifa!..'

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.