BölgeHaber Girişi : 29 Haziran 2010 16:23

Erzurum AVM'yi 5 milyon kişi gezdi!..

Erzurum AVM'yi 5 milyon kişi gezdi!..
Erzurum Alışveriş Merkezi (AVM) 5 milyonuncu ziyaretçisini ağırladı. 21 Ekim 2009 tarihinde kapılarını ziyaretçilerine açan Erzurumun ilk ve tek alışveriş merkezi Erzurum AVMi, 5 milyonuncu ziyaretçisine merhaba dedi

Erzurum Ajans-Erzurum Alışveriş Merkezi (AVM) 5 milyonuncu ziyaretçisini ağırladı.
21 Ekim 2009 tarihinde kapılarını ziyaretçilerine açan Erzurum’un ilk ve tek alışveriş merkezi Erzurum AVMi, 5 milyonuncu ziyaretçisine merhaba dedi. Erzurum AVM, açıldığı ilk günden bu yana her geçen gün gerek Erzurum halkı gerekse de çevre iller için alışveriş deneyimini keyfe dönüştürmeye devam ediyor. Hafta içi ve hafta sonu ziyaretçi akınına uğrayan Erzurum AVM bugünlerde 5 milyonuncu ziyaretçisini ağırlamanın mutluluğunu yaşıyor. Bu hafta içerisinde, Erzurum AVM’nin şanslı müşterileri, Dilek Akkuş ve Ali Akkuş çifti merkezin kapısından beraber girerek Erzurum AVM’nin 5 milyonuncu ziyaretçileri oldular. AVM Genel Müdürü Hakan Altın tarafından sürpriz hediyeleri takdim edilen çifte, alışveriş merkezi mağazalarından yapacakları alışverişlerde kullanılmak üzere 45 TL’lik hediye çeki, Cinebonus’tan 2 kişilik sinema bileti ve Burger King’ten iki kişilik menü hediye edildi.
Erzurum Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Hakan Altın; “Erzurum Alışveriş Merkezi olarak, Doğu’nun gözdesi Erzurum ve çevresi için cazip bir alışveriş ve sosyal merkez olarak görülmek ve de 5 milyon kişi tarafından ziyaret edilmekten mutluluk duyuyoruz” diyerek duygularını ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.