BölgeHaber Girişi : 11 Eylül 2010 00:15

Erzurum AVM'de bayram coşkusu!..

Erzurum AVM'de bayram coşkusu!..
Erzurum Alışveriş Merkezinin 11 ayın sultanı Ramazan ayında yoğun ilgiyle karşılanan etkinlikleri, Bayram süresince de devam edecek

Erzurum Ajans-Ramazan ayında Erzurumlulara birbirinden farklı etkinlikler sunarak ziyaretçilerinin yoğun ilgisini toplayan Erzurum Alışveriş Merkezi, Ramazan Bayramı süresince de etkinliklerine devam edecek.

Hem eski bayram günlerindeki gibi insanların kaynaşmasını sağlayacak hem de Erzurumlulara unutulmaz bir bayram yaşatacak Sema gösterileri, Karagöz ve Hacivat şovu ve Aşık Maşuk şovu gibi etkinlikler, fasıl eşliğinde bayram süresince Erzurum Alışveriş Merkezi ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Erzurum Alışveriş Merkezi’nde eğlenceye doymayan Erzurumlular, Ramazan Bayramı boyunca sürecek bu eğlenceli aktiviteler ve çeşitli yarışmalarla hoşça vakit geçirecekler. Minik ziyaretçilerini de unutmayan Erzurum Alışveriş Merkezi, sürpriz hediyelerle çocukların da kalbini bu bayram fethedecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.