BölgeHaber Girişi : 06 Mayıs 2010 18:55

Erzurum Atletizimde finale gidiyor!..

Erzurum Atletizimde finale gidiyor!..
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü adına Trabzonda yapılan Atletizmi Geliştirme Projesi Ön Eleme 8. Grup maçlarına katılan atletizm takımları birinci oldu.

Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü adına Trabzon’da yapılan Atletizmi Geliştirme Projesi Ön Eleme 8. Grup maçlarına katılan atletizm takımları birinci oldu.
Antrenörler Nihat Bayburt, Orhan Güngör, Hüseyin Narin ve Yavuz Bayram yönetiminde Trabzon’a giden atletler büyük bir başarıya imza attı. Atletizmi Geliştirme Projesi kapsamında Giresun’da yapılan yarışların ardından Trabzon’da yapılan 8. Grup Yarışlarında da Erzurumlu atletler yarışlara damgasını vurdu. Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü adına yarışlara iştirak eden dört takım 12 takım arasından sıyrılarak takım halinde birinci oldular.

FİNALLER 15 MAYISTA
Trabzon’da yapılan yarışlarda ferdi olarak 1996-1997 doğumlu erkeklerde Ayetullah Belir birinciliği kazanarak altın madalyalın sahibi olurken, Davut Canpolat üçüncü olarak bronz madalya elde etti.
1998-1999 doğumlu kızlarda Dilara Küçük birincilik kürsüsüne çıkarak altın madalya kazandı. 1998-1999 doğumlu erkeklerde Ömer Aydın birinci olurken, Vedat Kahraman ikinci, Abdullah Reşitbeyoğlu üçüncü oldu.
Trabzon’da büyük bir zafere imza atan atletlerin başarısı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı da gururlandırdı. Çintimar, Antrenörleri ve sporcuları tebrik ederek, büyük başarılarından dolayı kutladı. Çintimar “Sporun hemen hemen her dalında birincilik dereceleri elde etmemiz gurur verici. Atletlerimizden finallerde de şampiyonluk bekliyorum” dedi.
Bu arada Trabzon’da yapılan yarışlarda birici olan dört takım 17 Mayıs’ta Ankara’da yapılacak olan final yarışlarında Erzurum’u temsil edecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.