BölgeHaber Girişi : 10 Eylül 2010 03:33

EGC'den Bayram mesajı!..

EGC'den Bayram mesajı!..
Erzurum Gazetecileri Cemiyeti (EGC) Yönetim Kurulu Başkanı Sabuncuoğlu Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Erzurum Ajans-Erzurum Gazetecileri Cemiyeti (EGC) Yönetim Kurulu Başkanı Sabuncuoğlu Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 
Mesajında, Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini kaydeden Sabuncuoğlu, “Bayram mübarek bir zaman dilimi..Bayram manevi dinamiklerin atmosferimizi oluşturduğu kutlu bir iklim..Bayram, Adriyatik’ten Çin’e, Yemen’den Türkistan’a, Filistin’den Pakistan’a, tüm İslam coğrafyasının gönül sınırlarını birleştirdiği müstesna bir mevsim..Yüreğimiz Pakistan’daki kardeşlerimiz için kan ağlıyor..Gönüllerimiz Gazze’deki kardeşlerimiz için çarpıyor..Dualarımız onlarla…Ülkemizde milli birlik ve beraberliğin güçlenmesi niyazındayız. Vatan için, millet için, devlet için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.” dedi…

Abdurrahmangazilerin, Alvarlı Muhammed Lütfilerin şehri Erzurum’da bayram yapmanın bir ayrıcalık olduğunu vurgulayan Sabuncuoğlu, “Aziziye şehitleriyle, Nene Hatunlarla bayramın ruhunu yaşıyoruz.” vurgusunu yaptı.

Mesajında, tüm Erzurumluların, ulusal ve yerel medya mensuplarının bayramını tebrik eden Sabuncuoğlu, bayram öncesi hayatını kaybeden tüm Erzurumululara rahmet niyaz ederek, ilk yas bayramını geçiren yakınlarına da sabrı cemil diledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.