İlçelerHaber Girişi : 30 Temmuz 2012 12:15

Efe'nin havuz keyfi

Efe'nin havuz keyfi
Erzurum’da etkili olan sıcak havalar ilginç serinleme yöntemlerine yol açıyor.
Erzurum Ajans-Erzurum’da etkili olan sıcak havalar ilginç serinleme yöntemlerine yol açıyor. Aziziye ilçesinin Dadaşkent semtinde çocuğunu serinletmek isteyen vatandaş kaldırımın ortasına mini havuz kurdu.
Kaldırıma çamaşır leğeni koyan Kıyasettin Bayoğlu isimli vatandaş, 2 yaşındaki oğlu Efe Kaan Bayoğlu’nu bu yöntemle serinletti. Minik Efe’yi leğenin içerisine koyan Bayoğlu, zaman zaman da hortumla su takviyesi yaparak, ilginç görüntü oluşturdu. Suda yüzerek serinleyen Efe, ellerini suya çarparak etrafa saçtığı gülücüklerle yoldan geçenlerin de ilgi odağı oldu.
Kıyasettin Bayoğlu, Erzurum’un alışık olmadığı sıcaklar yaşandığın ifade ederek, “30 derecenin üzerine çıkan sıcaklar hepimizi bunaltıyor. Efe Kaan da serinlemek için sürekli yüzmek istiyordu. Denize ve veya bir gölete yüzmek için gitme şansımız yok. Ben de bu sıcak hava ve güneş altında onu serinletmek için böyle bir yöntem seçtim. İnanılmaz mutlu oluyor. Zaten suyu çok seven bir çocuk. Bu şekilde oynamasıyla etrafımızdaki esnafların da neşe kaynağı oldu.” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.