ErzurumHaber Girişi : 13 Eylül 2024 12:46

EDS'lerin faaliyete geçeceği 15 nokta

EDS'lerin faaliyete geçeceği 15 nokta
Erzurum'da 23 Eylül 2024 tarihinden itibaren 15 güzergahta Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS) faaliyete geçiyor. İşte o noktalar

Erzurum Emniyet Müdürlüğü vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla Elektronik Denetleme Sistemlerinin (EDS) faaliyete geçeceğini duyurdu.

 

EDS’ler 23 Eylül itibaren 15 güzergahta devreye girecek. 

 

Erzurum Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanmasının önceliğimiz olduğunu hatırlatarak sürücülerimizin yasal hız sınırları başta olmak üzere tüm trafik kurallarına uymalarını temenni ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

İşte Elektronik Denetleme Sistemlerinin faaliyete geçeceği 15 yer;

 

Bayburt-Aşkale 557 metre

Erzincan-Aşkale 708 metre

Erzurum-.Aşkale 1596 metre

Kuşçu Havalimanı (Çift Yönlü) 5761 metre

Aziziye-Erzurum (Çift Yönlü) 3738 metre

Soğucak Köyü mevki (Çift Yönlü) 1933 metre

Nenehatun Uzunahmet mevki (Çift Yönlü) 7702 metre

Erzurum-Pasinler (Pasinler Girişi) 777 metre

Köprüköy-Pasinler (Pasinler Girişi) 3442 metre

Erzurum-Tortum (Tortum Girişi) 581 metre

Artvin Tortum (Tortum Girişi) 468 metre

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vatandaş 16 Eylül 2024 08:15

    Trafik uygulaması güzel birşey. Ancak ılıca-merkez gibi yerlerdeki hız limitinin 70 olması tam bir saçmalık. Büyükşehirlerde böyle yerlerin limiti 82?dir. Çat yolu yine öyle. İkinci olarak bu şehrin trafik düzeniyle uğraşanlar her kim ise yeşil dalgaların hiçbirisi doğrusu çalışmıyor, trafik ışıkları aniden kırmızıya dönüyor. Öncesinde herhangi bir uyarı vermiyor. Her yere yaya geçidi çizgisi çizilmiş. Yıldızkentten üniversiteye inen yolun döner kavşağa girdiği noktada herhangi bir güvenlik önlemi yok, araçlar kavşak içindeki araçları durduruyor. Herkes her istediği yere ikinci üçüncü sıra park yapıyor. Kısacası memlekette nizam yok, şimdi eds ile düzene mi girecek? Önce trafik nizamını oluşturun sonrasına bakarsınız!!!